Gastrokopiundersökning!

29 mars innebär att det var dags för ännu en gastrokopiundersökning.

Dags för bedövning. Man håller en seg vätska i svalget i ca 30 sekunder innan man sväljer det. Smakar skit, körsbär närmare bestämt. Jag avskyr körsbär.Inte jättesmickrande bild men det får ni ta. Tårarna sprutade innan dom lyckades få dit nålen i armen.

Så var det igång. Tårarna rann och jag avskyr verkligen den här sortens undersökning.
(Pappa lyckade aldrig få någon bild framifrån tyvärr)Som sagt, tårarna rann. Men här är det klart.

Bråck och infektion tillsammans med kraftig magkatarr. Gått från en dos på 20 mg, till 40 mg och nu ska jag öka denna till 80 mg. Jag ska även på tjocktarmsröntgen tyvärr. Men ja.. jag måste få värken att gå över så just nu gör jag allt dom ber mej göra. Något pinsamt lär det bli men det får jag ta.

Mår inte så bra just nu så jag tror inte jag har möjlighet att jobba.

Förresten, nu fick ni ju en liten smak av mitt nya hår också. Linnea kämpade med detta i nästan fem timmar igår. Tack så hemskt mycket :)

Men nu ska jag avrunda och lägga mej och vila samt ringa till jobbet.

/Maaalin'


Gastrokopi!

Gastrokopiundersökning bokad och klar. Den 29 mars klockan 10.15 ska vi åter igen göra en koll på min mage från insidan. Den här gången håller jag tummar och tår att dom hittar ett större fel än att sammanfatta det som "en kraftig magkatarr". För annars avlider jag snart utav denna värk.

Jobbar till 19.00 idag. Boring as hell men vad gör man när man behöver pengarna? Jobbar till 19.00 även imorgon.. jag avskyr att jobba kväll. Men jag började inte förrän 11.15 idag, likaså imorgon.. men jag börjar hellre tidigt och slutar tidigt.

Nyss lagt en beställning från H&M för 1400 kronor. Det var ungefär vad jag hade råd med. Men helt värdelöst att man måste vänta tills i slutet av april för att få sakerna. Deras leveranstider är fasiken helt otroliga. Dom kör då inte med "beställ innan klockan blabla och få din leverans imorgon". Det hade varit något det.

Måste även påpeka att det snart är april. Då kommer en tös flytta till Vågbro, därav närmare mej. En väldigt söt flicka vid namn Frida. Hon kommer få många besök vill jag lova :)/Maaalin'


RSS 2.0