Gastrokopi!

Gastrokopiundersökning bokad och klar. Den 29 mars klockan 10.15 ska vi åter igen göra en koll på min mage från insidan. Den här gången håller jag tummar och tår att dom hittar ett större fel än att sammanfatta det som "en kraftig magkatarr". För annars avlider jag snart utav denna värk.

Jobbar till 19.00 idag. Boring as hell men vad gör man när man behöver pengarna? Jobbar till 19.00 även imorgon.. jag avskyr att jobba kväll. Men jag började inte förrän 11.15 idag, likaså imorgon.. men jag börjar hellre tidigt och slutar tidigt.

Nyss lagt en beställning från H&M för 1400 kronor. Det var ungefär vad jag hade råd med. Men helt värdelöst att man måste vänta tills i slutet av april för att få sakerna. Deras leveranstider är fasiken helt otroliga. Dom kör då inte med "beställ innan klockan blabla och få din leverans imorgon". Det hade varit något det.

Måste även påpeka att det snart är april. Då kommer en tös flytta till Vågbro, därav närmare mej. En väldigt söt flicka vid namn Frida. Hon kommer få många besök vill jag lova :)/Maaalin'


Kommentarer
Postat av: Frida

GILLAS! :)

2010-03-18 @ 11:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0