Peace and love.

Nu är vi tillbaka till verkligheten efter en helt sinnes vecka i Borlänge. Sjukligt roligt har vi haft.

Drog dit i tisdags och kom hem igår.Emma började festivalen med att få fågelskit på sig samt tappa bort oss andra samtidigt som nätet var överbelastat (vilket det var nästan hela veckan) och det inte gick att ringa. Men tillslut fick hon tag på mig.

Jag började festivalen med att få kommentaren "gjorde det ont när du ramlade ner från himlen?" av en brud.

Elin bevisade att hon är en äkta blondin och lät även en kille från Skåne känna på det samt lekt cykeltaxi. Camilla var nog den som var lugnast utav oss alla. Tur att någon av oss kan sköta sig, skämt åsido.

Nada och Erik kom på fredagen och gjorde oss sällskap. Erik åkte hem dagen efter men Nada stannade en dag till. Vi höll på garva ihjäl oss på lördagmorgon för vad Nada var med om.Camilla drog hem på fredageftermiddag. Tråkigt nog.

Jag har även hunnit med att sätta mig i en vattenhink så jag blev pissblöt, svimmat framför volbeat, kastat mat på en brud utan mening och skämts ögonen ur mig och åter igen svimmat fast denna gång inne på sjukområdet.

En dag festade jag på fem mackor och ingenting mer, jag rekommenderar det inte. Sinnessjukt full och Camilla hade tydligen suttit och matat mig för jag vägrade äta när Emma försökte ge mig mat. Men när Camilla tog över så gick det tydigen bra.

Vi hade grymt fint väder, de två sista dagarna var det småmulet men vi klarade oss från regn. Det kom en liten skur när vi stod och kikade på band så det gjorde oss inte det minsta.Johan Sörlin ska ha en enorm stjärna i kanten som lät oss duscha och göra oss ordning hos honom varje dag. Sjukligt tacksam.

Vi har gått så fötterna ömmar. Och druckit så det lär ta ett år att återhämta sig. Påsarna under ögonen känns permanenta efter på tok för lite sömn. Och så har vi skrattat så vi grinat.

Men i helhet så älskade jag det. Jag njöt verkligen av att få vara ledig och vara med mina bästa brudar. Ni är toppen. Och alla killarna också förresten, ni är också fruktansvärt underbara.Jag körde hela vägen hem igår och när vi väl var hemma så var jag totalt död, sjukligt trött. Elin mådde riktigt dåligt och spydde ett antal gånger under våran bilfärd hem. Jag och Emma tyckte det var lite småroligt vi taskiga som vi är.Hela gänget i baksätet så skapligt sliten ut. Både Jens, Elin och Nada somnade allihopa.Duschade och la mig och sov direkt. Vaknade till och var hungrig så gjorde lite makaroner sen upp och sova igen. Vaknade igen vid halv tio tiden och efter det så gjorde jag mig i ordning för nattjobb. Jag rekommenderar er verkligen inte att jobba natt när ni i snitt sovit två timmar per natt i en veckas tid. Jag håller på dör av trötthet och längtar ihjäl mig efter sängen. Slutar klockan nio och då ska jag sova som aldrig förr.

Bränt sönder ryggen har jag gjort också. Flagnar. Men det klår inte Jonnys bränna, hahahahaha.

Lånade massa bilder av Emma nu eftersom jag sitter på jobbet i skrivanade stund. Lägger upp mina egna vid senare tillfälle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0