Vassen 2012?

Ja, här blir inga barn gjorda inte. Givetvis är jag inte gravid utan den mysiga magkatarren slog till rejält inatt.

Jag har kommit i en andra andning och börjar mer och mer se tillbaka på livet som jag älskade mest, det vill säga när mitt liv var träning. Andades, åt och sov träning.

Jag får helt enkelt inte nog. Jag vill bara ha mer, mer och mer.

Just nu går jag ju på poledance tre gånger i veckan. Nivå 2, nivå 3 och spinny. Superskoj och jag känner verkligen att jag aldrig vill sluta. Så när den här terminen är slut så tänker jag gå intensivkurserna som varar i tre veckor innan uppehållet.

Då är det nivå 3 som gäller igen, fast denna gång två gånger i veckan. Spinny har jag fortfarande två gånger kvar på när intensivkursen drar igång. Sen har jag även anmält mig till stretch/styrka passen. För jag vill få snygga muskler, jag vill inte bygga och bli biffig utan jag vill bli tränad, trimmad.. och det har jag sett bevis på att man blir utav dessa pass. Believe me.

Så om två veckor blir det poledance åter igen tre gånger i veckan men även boxercise med Caroline på måndagar. Och förhoppningsvis mer pass på actives gruppass också. Jag tänkte nämligen köpa ett kort där så jag kan delta i deras boxercise träning så varför inte passa på att gå på fler pass när man kan?

Så box måndagar. Poledance tisdag, onsdag och torsdag och stretch/styrka på torsdag direkt efter poledance passet. Life is so sweet.

Något jag tycker är sjukt snyggt på brudar är tränade ben.. lår och vader. Inte överdrivet utan bara sådär lagomt och helt jäkla perfekt. Och det mina vänner tänker jag sträva efter.

Så nästa gång ni får se en bild på dessa lår så ska dom tamifan vara trimmad. Har kommit en liten, liten bit på vägen men än så länge är det lång väg kvar.

image description

To kill for är ju även magmuskler och snyggt trimmade armar. Åh ja.. detta ska vi kämpa för.

Förövrigt så gjorde jag armhävningar inatt när jag jobbade. Se så.. har man liten fikapaus så kan man blanda in träning där å.

Men nu är det dags att återgå till arbetet, återstår nu 13,5 timmar på detta dubbelpass.

Note to myself:
Nu kör vi, muskler ska tamifan byggas. Vassen 2012? No way.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0