Long time, no see!

Börjar med att säga att jag åtmistone är lite mer aktiv på instagram, så följ mig där istället.
maaalinlarsson, is the name there.
 
Livet har rullat på i en rejäl fart de senaste veckorna och jag har haft fullt upp med både familj, vänner, resor, kärlek och jobb. Men jag trivs med att ha fullt upp.. dock har träningen fått lida. Mest för att förkylningen efter peace and love satt i en månad ungefär och halsen är fortfarande krasslig än idag.
 
Är även under pågående utredning över mitt välmående, sprang runt med 24-timmars EKG här om dagen.
 
 
Ska försöka klämma in träningen i mitt fullsmockade schema, för det är ju trotts allt där jag trivs som allra bäst. Tränade faktiskt med Elin och Jens för några dagar sen. Men mitt blodvärde låg nog inte på topp för jag blev yr utav minsta lilla, så nu knaprar jag järntabletter igen.
 
Har hunnit med en hel del sen jag skrev sist. Jag och Frida har spenderat några dagar i mitt älskade Göteborg och även en helg i Uppsala hos syster och Alexander.
 
Från utgången i Uppsala:
 
 
Sen har jag jobbat och umgåtts resterande tid ungefär.
 
Håller även på att planerar in en weekend till Östersund mellan den 23-26 augusti. Och kanske något till litet äventyr i slutet av den veckan? :)
 
Förövrigt kunde jag inte vara mer nöjd med livet än vad jag är just nu.. allting flyter på precis så som jag vill. Allt förutom träningen vill säga, saknar den så jag döööör <3
 
Bjuder på en bild sen jag skulle få inta gymmet efter en månads uppehåll tidigare i veckan:
 
 
 
Färgade håret till rött när jag var på peace and love.. vilket jag ångrat mig för och är därför numera orange/röd i huvudet. Försöker nämligen tvätta ur färgen så gott det går så Jennie kan färga det blondt på mig igen på söndag :)
 
 
 
Det är inte det att jag inte gillar det.. utan mer för att den där riktigt röda färgen försvinner efter ungefär två tvättar. Och riktigt så många gånger har jag inte råd att springa till frisören. So blonde it will be.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0