Favorit.

Två bilder på våra fina Dinali onepiece. Jag älskar'en.


Operation: Bli vig.

Min allra största svaghet när det kommer till poledance är att jag är lika vig som ett kylskåp. Men nu har jag gett mig fan på att klara både spagat och split innan detta år är slut åtminstone.

Alla måste börja någonstans.. och tyvärr kommer jag inte ner speciellt mycket längre än såhär i min split i dagsläget. Vilket innebär att jag har en hel del jobb att göra.Spagaten är nog ännu sämre och spliten till och med. Men med vilja går allt, inte sant?

Sitter på jobbet i skrivande stund. Vill hem och bädda ner mig, för idag mår fröken Larsson inte alls bra. Magkatarr till 220 %.. kan knappt stå upp, så att även behöva jobba är inte det optimala. 13 timmars pass dessutom, klev på 20.00 ikväll och slutar 8.45 imorgonbitti.

Imorgon är det inte bättre heller för då börjar jag 16.00 och kliver av 8.45. Dubbelpass. 17 timmars. Damn.

Och sen har jag bara söndagnatten kvar, ledig på måndagen så då tänker jag ha "helgmys" för mig själv och bara vila och ta det lugnt. Sen jobbar jag natt tisdag, onsdag och torsdag.

Ledig hela nästa helg. Poledance helg som heter duga.

Vi har ju uppvisning på lördagkväll, 19.30 - 21.30.. vill ni komma så hör av er så anmäler jag er som gäster. Föranmälan krävs nämligen. Det kostar ingenting och lokalen ligger mittemot gamla ip i stan (samma byggnad som selga).

Nu tänker jag avsluta och kika runt lite innan det är dags att börja dona med frukosten.


Dinalivecka.

I tisdags så hade jag personlig tränarepoledancen. Ingen annan än jag dök nämligen upp och för att vara ärlig så var det rätt skönt.. för nu fick jag chans att få hjälp med de saker som jag har haft svårt med.

Igår var det poledance träning som gällde igen, men denna gång var vi några fler. Temat för dagen var "herr".Visst är vi stiliga?

Fick även hämta min onepiece i Dinalianda i tisdags men till min stora förtvivlan så var den alldeles för stor. Så med ett deppigt humör så lämnade jag tillbaka min i onsdags. MEN! Tänk vilken tur man har ibland, Mimmi hade nämligen en i mindre storlek och ville ha en större. Vilket gjorde allting superbra för oss båda.

Fram på denna härliga onepiece så har vi Dinalitrycket och bakpå är det ett stort tryck.Idag är det aerial hoop som gäller och imorgon är det open pole. En awesome vecka så att säga. Ledig helg också, kan inte direkt klaga.


Aerial hoop fortsättning..

Jag tyckte mina knäveck var förstörda efter första träningen.

Efter andra träningen så ser dom numera ut såhär..Nog är det smärtsamt men så förbaskat roligt. Rekomenderar det verkligen till er som funderat på att prova på.


RSS 2.0