Operation: Bli vig.

Min allra största svaghet när det kommer till poledance är att jag är lika vig som ett kylskåp. Men nu har jag gett mig fan på att klara både spagat och split innan detta år är slut åtminstone.

Alla måste börja någonstans.. och tyvärr kommer jag inte ner speciellt mycket längre än såhär i min split i dagsläget. Vilket innebär att jag har en hel del jobb att göra.Spagaten är nog ännu sämre och spliten till och med. Men med vilja går allt, inte sant?

Sitter på jobbet i skrivande stund. Vill hem och bädda ner mig, för idag mår fröken Larsson inte alls bra. Magkatarr till 220 %.. kan knappt stå upp, så att även behöva jobba är inte det optimala. 13 timmars pass dessutom, klev på 20.00 ikväll och slutar 8.45 imorgonbitti.

Imorgon är det inte bättre heller för då börjar jag 16.00 och kliver av 8.45. Dubbelpass. 17 timmars. Damn.

Och sen har jag bara söndagnatten kvar, ledig på måndagen så då tänker jag ha "helgmys" för mig själv och bara vila och ta det lugnt. Sen jobbar jag natt tisdag, onsdag och torsdag.

Ledig hela nästa helg. Poledance helg som heter duga.

Vi har ju uppvisning på lördagkväll, 19.30 - 21.30.. vill ni komma så hör av er så anmäler jag er som gäster. Föranmälan krävs nämligen. Det kostar ingenting och lokalen ligger mittemot gamla ip i stan (samma byggnad som selga).

Nu tänker jag avsluta och kika runt lite innan det är dags att börja dona med frukosten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0