Basketknän.

Sitter på jobbet för stunden med världens jobbigaste magkatarr. Är inne i en stressperiod just nu som gör att även om jag skulle ligga i sängen flera dagar i rad utan att göra ett jota så skulle jag ändå känna mig stressad - helt omöjligt att koppla av.
 
Blogg.se krånglar så jag kan inte ladda upp bilder dessutom så ni får nöja er med ett textinlägg idag.
 
Körde ett ynkligt benpass på gymmet med tjejerna men jag deltog bara halvt eftersom mina kära basketknän är kaputt. Sjuklig värk de senaste dagarna. Överansträngda tro?
 
Och stretch- och styrka klassen blev inställd idag den också mot min vilja.. så på torsdag väntas den klassen istället.
 
Annars har jag spenderat mina övriga timmar på dagen med Frida. Förberedelser inför peace and love som vi drar på nästa vecka. Köpt tält, alkohol och diverse nödvändigheter. Så nu är vi laddad till tusen :)
 
Avrundar, blir så tråkigt utan bilder så.
Ha det fint så hörs vi framöver :)

Brudarna har tryck.

Blev vilodag både fredag och lördag men i söndags var jag tillbaka på gymmet med brudarna. Vi körde en runda armar och mage, riktigt roligt pass. Och jag avslutade det hela med 30 minuters löpband och Nada 30 minuters cykling. Elin hade inte ätit så bra så hon hoppade konditionsbiten.

Emil
ser till så Nada gör rätt :)

image description

Börjar få lite muskler i alla fall.. hihi.

image description

Emil
var dryg medans jag filmade brudarna:Idag körde vi enbart kondition. Så jag och Elin snörade på oss löparskorna imorse vid 8.30 och begav oss ut i det fina vädret där vi tog oss en tur på ca 6 km. Tog ungefär sisådär 30 minuter.

Det är alltid bra med lite extra motivation och den här appen ger mig det lilla extra. Nike + ipod och så har jag en sensor i skon medans jag springer.

Dagens löpning utomhus:

image description

Gårdagens löpning inomhus på löpband:

image description

Väldigt intressant att jämföra hur det var första gången vi sprang den rundan vi sprang imorse.. då höll jag på i första backen. Idag orkade jag springa hela rundan men gick en liten sväng på slutet pga håll. En minut efter fröken Nyman var jag och det är jag väldigt nöjd över.

Imorgon väntas älskade benpass vid 9 tiden. Sen väntas stretch- och styrkaklass på kvällen för min del.

32 timmar and still going strong.

onsdagmorgon klev jag upp vid 9.30 och sen dess hade jag fullt upp med livet.. det var träning, socialisering, jobb och så vidare.

Så utan ens en liten vilostund under gårdagens flygande fart genom dagen så åkte jag och jobbade natt. Klev av nattjobbet 8.15 imorse (torsdagmorgon) åkte hem, duschade och drog på mig träningskläderna. Jag hade kunnat sova men icke.. istället sa schemat träning och mamma skjutsade mig till Ellne där jag och Elin åkte inlines in till faxe. Där mötte vi upp Astrid och Nada vid 11.30 och körde ett pass - axlar och mage.

Hela brudligan var samlad dagen till ära:

image description

Elin guida oss igenom ett axelpass eftersom hon själv inte kunde delta tack vare hennes axel som krånglar.

image descriptionimage description

image description

När klockan var runt 13 så var vi klar så det gick rätt fort men vi hade ett väldigt bra tempo genom hela passet också. Så jag tackade brudarna för dagen och hoppade in i duschen, gjorde mig klar och traskade iväg tillbaka till jobbet.

image descriptionimage descriptionimage description

Personalmöte, 14-16.. sen hem, äta, sova och vakna upp helt yrvaken för att göra sig klar för jobbnatt tre av fyra, vilken jag förövrigt håller på tar mig igenom just i skrivande stund.

32 timmar blev det allt som allt innan jag fick bädda ner mig i min underbara säng. Om jag var trött? Det hade kunnat vara värre men det sved i ögonen vill jag lova.

Blir träning imorgon med tjejerna också, tror dock Astrid jobbar.. sen vilodag på lördag. Förhoppningsvis kan vi köra ett kvällspass så jag hinner samla på mig lite sömn innan. Men har inte hunnit höra med tjejerna hur dom kan ännu.

Finfina Astrid som vi saknat den senaste veckan på träningspassen:

image description

Armpass
väntar imorgon tror jag om jag inte är ute och cyklar?

Bilder från dagen som Elin tog på mig:

image description
image description

På sista bilden ser man hur helt sjukt sneda axlar jag har:

image description

Sjukt dålig hållning. Måste försöka träna bort att jag är så jäkla sned.

Men hur göra?


B = bästa benpass.

Idag var det fullt ös på oss tjejer på gymmet.

Jag och Elin snörade på oss inlinesen ute i Ellne och åkte in till faxe, där mötte vi upp Nada och laddade upp för ett redigt benpass. Jag har nog helt allvarligt aldrig svettas så mycket som jag gjorde idag. Mitt hår var dyblött när vi var klara.

Elin körde förövrigt utan stavar för hon har ont i axeln och då var det inga större problem att hålla lika tempo som fröken. Så när vi väl var framme på faxe var jag nöjd. Hädanefter anser jag stavar som fusk.. haha. Givetvis inte på ett dåligt sätt.. hon jobbar ju med hela kroppen då och inte bara benen.

Nada och jag matar på:

image descriptionimage description
image description

Dessa benböj kör vi alltid som uppvärmning. Riktigt härligt men jag kämpar fortfarande med det där att gå lågt, men det tar sig mer och mer :)

Men benpass är det bästa. Det ska kännas annars kan det lika gärna vara. För det är när det känns som det är så sinnessjukt skoj.. vad ger det annars liksom? Behöver man inte ta i kan man hoppa träningen anser jag. Då kommer den ändå inte ge något.

Nada får stå för dagens video. En kort sådan :)


 Vi stretchade en liten sväng efter vi var färdiga och därefter skjutsade Nada ut oss till Ellne. Därifrån skulle jag ta min bil och åka hem, duscha, sova. De två förstnämnda klarade jag utan problem men det sista blev aldrig av. Här sitter jag på nattjobb med ögon tunga som bly och inte med en droppe sömn i bagaget. Ska dessutom försöka infinna mig på gymmet tidigt imorgon för att möta upp tjejerna och därefter åka direkt till jobbet för personalmöte. Så imorgon eftermiddag/kväll är nog jag halvdöd.

Gårdagens pass bestod även det av ett redigt pass. Då var det ryggen och magen som fick kännas på. Och jag vaknade dessutom upp med träningvärk i ryggen idag så det gav utdelning :)

Elinada (som dom så fint kallar sig tillsammans):

image description

Provade en PWO igår för att se om jag kunde hitta motivationen som jag tidigare nämnde var bortblåst. Och det mina vänner kan vara det bästa jag någonsin gjort. Motivationen var på topp vilket resulterade i att jag till och med avslutade med att köra lite extra övningar efter passets slut.

Slängde mig i duschen en sväng efter det och inväntade sedan att få åka till Dinalicenter för att gå terminens första stretch- och styrkaklass. Riktigt skönt och roligt pass. Efter två timmar hade gått så åkte en sjukt nöjd brud hem och sov med ett leende på läpparna.

Så igår hittade jag tillbaka till motivationen, men man får som sagt dippar ibland :)

Imorgon eller ja, idag blir det ju, så är hela brudligan samlad. Jag, Astrid, Elin och Nada ska köra ett pass tillsammans är det tänkt. Vad har vi dock inte riktigt bestämt. Är egentligen dags för axlar men eftersom fröken Nyman har problem med axeln så blir det nog inte det imorgon.

En något suddig men glad tjej (med oerhört snygg min) idag på gymmet:

image description

Ta hand om er mina fina vänner så hörs vi mer senare idag eller längre fram.

Vill förövrigt säga att det är riktigt skoj att ha dig hemma Nada :)

image description


Back to reality.

Jag är just nu inne i motivationssvacka. Min kropp och jag sammarbetar dessvärre inte alla gånger. Energinivån ligger på noll och likaså motivationen. Men jag är van vid att ha det såhär och jag vet att det krävs lite extra vila och lugn och ro så är jag tillbaka på banan igen.

Jag kräver ganska mycket av mig själv och är aktiv väldigt många timmar på dygnet och avrundar det hela med för lite sömn så i slutänden är det inte så konstigt att min kropp emellanåt säger ifrån.

Men så länge man vet hur man ska hantera situationen så är ju ingen större skada skedd. Men tråkigt, det är det minsann.

Tränade ingenting verken lördag eller söndag utan istället drog vi på oss klackarna och öppnade vinflaskan på lördagkväll.

Vi grillade och spelade kubb ute hos Eriel :)

image descriptionimage description

Astrid och Elin utnyttjade ett "fripass". Dom två samt Nada och Jens har ju ett vad.. och i det vadet så får dom inte dricka alkohol bland annat men har fem stycken fripass att utnyttja.

image description

Jens och Eriel :)

image description

Jag och finfina Astrid :)

image description

Och i söndags vaknade jag och hade glömt hur trött och sliten min kropp är "dagen efter". Sov mig igenom mesta delen av dagen och gjorde inte många knop överhuvudtaget.

Nej, det får nog dröja innan jag dricker mer alkohol bara sådär ändå. Dock så kommer jag ju dricka en del alkohol under peace and love veckan så det räcker nog.

Enda anledningen till att det är skönt att vakna "bakis" är att man känner sig rätt fit.

image descriptionimage description

Jag och klagat och gnällt en del inför Elin den senaste tiden på gymmet. Jag har inte känt att det ger något och att jag bara tycker det blir tyngre och tyngre för varje gång.. men jag är medveten om att allt det där bara är psykiskt. För jag vet ju själv egentligen att det har gett något.. men det är nog mycket med motivationen som spelar in.

Men hon peppar mig och påminner mig om mina framsteg. Men tålamod har aldrig varit min starka sida och som mina kära vänner sa i helgen.. jag har ju faktiskt bara gymmat i en månad. Jag måste börja sätta upp realistiska mål.

Det enda passen som just nu verkligen ger mig en känsla som "yeeeeeeeeeees" är benpassen. Där kan jag gå upp i vikt och känna att jag klarar av det.

image description

Inte den mest smickrande bilen kan man tycka, men svårt det där med att spänna hela benet upp till låren.. men så upptäckte jag att det gick alldeles utmärkt när man klev ur sängen.. så, så fick det bli.

Men nog om det. Imorgon, eller ja, idag.. så väntas ny kursstart poledancen.. dock blir det inte så mycket poledance utan en stretch- och styrkakurs kommer jag gå under sommarterminen.

Sen får vi se hur det blir med gymträning. Finns motivationen där så kör jag på, annars kanske jag tar mig ännu en vilodag därifrån.

Är förövrigt tillbaka i verkligheten och knegar på för fullt. Nattjobb måndag, onsdag, torsdag och fredag den här veckan.


She's only focused on what she wants.

Idag var det dags för favoritpasset, nämligen ben.

Fast först började dagen på sjukhuset och provtagning. Men inte en tår fällde jag, utan hon hittade mitt blodkärl utan problem och efter första sticket var allting klart. Vanligtvis så har dom stora problem att ens hitta en ådra så det kändes förjävla bra att det gick så fort.

Ego-photoshoot innan passet:

image description

Mötte upp Elin gymmet vid kvart över nio tiden och dödade benen lite. Grymt skönt och grymt roligt. Ensamma var vi där fram tills sista kvarten också. Avslutade med lite stretch när vi var klar.

Riktigt svettig och trött tjej efter dagens pass:

image description

Tycker det är rätt spännande hur provocerande folk förresten tycker det är att man går in för något. Så som det här med gym för min del. Herreeegud, vad tror ni egentligen? Tror ni att jag tränar för att bli värsta fitnessbruden och tävla?

Då har ni fått det om bakfoten, jag gör det för att jag tycker det är roligt och för att jag alltid älskat träning utav något slag.. och den här gången fastnade jag för gym.

Slappna av, chilla. Jag tar det inte med blodigt allvar, jag gör det för skoj. Underhållning och nöje istället för att typ festa varje helg. Den biten har jag redan avverkat.

Och ja, ni kan ju bli provocerad över att jag tycker om att ta kort på mig själv också för all del. Jag bryr mig inte speciellt :) Min blogg och mina kort.

Men nog om det. Skulle ha jobbat kväll imorgon och på söndag men kände att jag inte hade haft tillräckligt med semester ännu så tog mig två extra dagar. Och de två dagarna tänker jag spendera med mina underbart fina vänner.

Fina vänner förra året på peace and love, som förövrigt jag och Frida snart åker på <3Avrundar med att bjuda på två bilder från gymmet idag.

Elin in action:

image description

Grymt skön brännande känsla man får av den övningen.

Me in action:

image description

En av mina absoluta favoritövningar när det kommer till benpassen.


Semester.

Min vecka påbörjades med ett gympass med fröken Nyman. Vi körde axlar och mage. Tungt men vi tog oss igenom det :)

I tisdags så tog vi vilodag från träningen och packade in oss i två bilar och begav oss till Stockholm. Det var meningen att vi skulle gå på Gröna Lund men vädret var dessvärre inte det bästa så vi hade det mysigt och shoppade istället. Riktigt trevlig dag :)

Kom hem rätt så sent och Nada stackaren hade suttit vaken till fem på morgonen och pluggat.. så hon var lite trötter när vi var påväg hemöver. Det var dock även jag, totaltdog i bilen. Haha :)

image description

Christoffer var även med han ner till Stockholm :) Haha!

image description

När vi väl var hemma och hade lämnat av Nada och Marita i Bergvik så skjutsade Elin hem mig. Dusch och sen sängdags innan onsdagen välkomnades.

Och igår gjorde vi minsann en insats tycker jag. 1,2 milinlinesen in till faxe (vi tog oss en liten omväg från Ellne) och sedan körde vi på med ett armpass och avslutade träningen med att köra 8 km inlines tillbaka till Ellne.

image description

Spenderade faktiskt hela dagen med Elin igår. Vi började med att duscha och göra mat. Camilla kom också och gjorde oss sällskap :)

Fast Camilla skulle fixa naglarna så hon lämnade oss rätt snabbt.. så jag och Elin hälsade på Haarek som hade fyllt år och tog oss sedan en tur ner till hästhagen.

image descriptionimage description

Adrian var hemskt sugen på uppmärksamhet den lille kraken :)

image descriptionimage descriptionimage description

Avslutade kvällen på stranden och volleyboll-lir med ett härligt gäng :)

Och givetvis var Elin på bushumör som alltid..

image descriptionimage description

En helt underbar kväll :)

image description

Och idag var det dags igen. Vi snörade på oss inlinesen och åkte från Ellne till faxe. Helt ensamma på gymmet var vi ett tag också. Körde ett pass för ryggen och magen. Sen åkte vi inlines hem till mig i Vågbro.

Grymma Elin idag:

image description

And me:

image descriptionimage description

Elin började jobba vid 16 så jag gav henne skjuts dit efter en dusch och lite mat. Och ikväll verkar det som jag ska umgås med fröken Lindberg, mycket trevligt :)

Imorgon vet jag i alla fall att ett sjukhusbesök för provtagning står på schemat och sedan ett tidigt pass på gymmet. Ben är det dags för, lyckliiiiiiig tjej :)

Dags att avrunda ett allt för långt inlägg.

Ta hand om er :)


Nya dagar väntar med nya tidsfördriv..

.. och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du.


Semestern
är officiellt igång och vädret är ju dessvärre inte det jag hade hoppats på. Men inga tjuriga miner för det utan jag ska alldeles strax göra mig klar för att möta upp min slagskämpe gymmet, dvs Elin.

Vet inte riktigt vad dagen erbjuder, men skulle tippa på axlar eller något? Axlar som förövrigt är svintråkigt.

Så länge bjuder jag på en video från vårat armpass förra veckan, givetvis finns det en video på Elin när hon kör dips med.. men för henne går det ju typ tusen gånger enklare än när jag och Astrid försöker oss på det.


 


Benpass är det bästa.

Hemma från ett mördarpass med fröken Nyman. Benen och magen lär definitivt kännas imorgon. Och fy i helskotta vad jag svettades. Överhettad, true story. Men sjukt skoj var det :)


 

Hade vilodag igår och den spenderade jag till att jobba sista passet innan semestern (som jag numera har fram till den 9) och begav mig sedan direkt till Iggesund med mor och far för att fira systerson som fyllde år :) Väl hemma igen så begav jag mig till Dinalicenter och kikade på duktiga brudar på terminsuppvisningen, eller duktiga? GRYMMA brudar.

Jag och Elin lekte förövrigt tvillingar at the gym today. Jag packade väskan åt både mig och fröken för hon jobbade och när hon slutade så möttes vi upp på faxe direkt. Dock tänkte jag väl inte direkt på vad jag packade uppenbarligen, haha :)

image description
image descriptionimage description

Nej, men ärligt så var det så sjukt skoj pass idag även fast det var tungt. Fler sådana framöver.

Fortsätt kämpa mina älskade vänner, jag försöker så gott jag kan själv :)

Nu ska jag slänga mig framför bb finalen.


Jag har gjort mitt bästa..

.. gjort som du vill, dragit ner på och festa.

Dagens pass bestod utav att köra slut på armarna tillsammans med Elin och Astrid. Och roligt var det, fruktansvärt roligt. Började med att snöra på mig inlinsen in till faxe och redan då kände jag att det var en bra träningsdag :)

Dagens pepptjej:

image description

Sen körde vi som sagt armar och avslutade med 30 minuters löpband. Dock sprang jag 15 minuter, gick 10 och sprang sista 5. Håll som heter duga förstörde för mig.. men shit happens. Jag slutförde i alla fall och det duger för mig.

image description

Allt som allt avslutade jag träningspasset med att dra en vurpa på inlinsen, men det ska kännas å.

Krigarskadan för dagen:

image description

Men som tur är så åker jag med handskydd så den största smällen hamnade på skydden.

När jag började gymma med Elin för en månad sen så klarade jag inte av att göra en endaste dips.

Look at me now:


 

Asnöjd brud :)

Börjar få en del muskler ändå och jag blir bara mer och mer lycklig över resultaten.Imorgon KANSKE det blir ett ryggpass.. men just nu känns det som det blir vila istället. Vi får se vad morgondagen ger helt enkelt. Först väntas jobb i alla fall men sen så har jag SEMESTER i en vecka, woho!


RSS 2.0