B = bästa benpass.

Idag var det fullt ös på oss tjejer på gymmet.

Jag och Elin snörade på oss inlinesen ute i Ellne och åkte in till faxe, där mötte vi upp Nada och laddade upp för ett redigt benpass. Jag har nog helt allvarligt aldrig svettas så mycket som jag gjorde idag. Mitt hår var dyblött när vi var klara.

Elin körde förövrigt utan stavar för hon har ont i axeln och då var det inga större problem att hålla lika tempo som fröken. Så när vi väl var framme på faxe var jag nöjd. Hädanefter anser jag stavar som fusk.. haha. Givetvis inte på ett dåligt sätt.. hon jobbar ju med hela kroppen då och inte bara benen.

Nada och jag matar på:

image descriptionimage description
image description

Dessa benböj kör vi alltid som uppvärmning. Riktigt härligt men jag kämpar fortfarande med det där att gå lågt, men det tar sig mer och mer :)

Men benpass är det bästa. Det ska kännas annars kan det lika gärna vara. För det är när det känns som det är så sinnessjukt skoj.. vad ger det annars liksom? Behöver man inte ta i kan man hoppa träningen anser jag. Då kommer den ändå inte ge något.

Nada får stå för dagens video. En kort sådan :)


 Vi stretchade en liten sväng efter vi var färdiga och därefter skjutsade Nada ut oss till Ellne. Därifrån skulle jag ta min bil och åka hem, duscha, sova. De två förstnämnda klarade jag utan problem men det sista blev aldrig av. Här sitter jag på nattjobb med ögon tunga som bly och inte med en droppe sömn i bagaget. Ska dessutom försöka infinna mig på gymmet tidigt imorgon för att möta upp tjejerna och därefter åka direkt till jobbet för personalmöte. Så imorgon eftermiddag/kväll är nog jag halvdöd.

Gårdagens pass bestod även det av ett redigt pass. Då var det ryggen och magen som fick kännas på. Och jag vaknade dessutom upp med träningvärk i ryggen idag så det gav utdelning :)

Elinada (som dom så fint kallar sig tillsammans):

image description

Provade en PWO igår för att se om jag kunde hitta motivationen som jag tidigare nämnde var bortblåst. Och det mina vänner kan vara det bästa jag någonsin gjort. Motivationen var på topp vilket resulterade i att jag till och med avslutade med att köra lite extra övningar efter passets slut.

Slängde mig i duschen en sväng efter det och inväntade sedan att få åka till Dinalicenter för att gå terminens första stretch- och styrkaklass. Riktigt skönt och roligt pass. Efter två timmar hade gått så åkte en sjukt nöjd brud hem och sov med ett leende på läpparna.

Så igår hittade jag tillbaka till motivationen, men man får som sagt dippar ibland :)

Imorgon eller ja, idag blir det ju, så är hela brudligan samlad. Jag, Astrid, Elin och Nada ska köra ett pass tillsammans är det tänkt. Vad har vi dock inte riktigt bestämt. Är egentligen dags för axlar men eftersom fröken Nyman har problem med axeln så blir det nog inte det imorgon.

En något suddig men glad tjej (med oerhört snygg min) idag på gymmet:

image description

Ta hand om er mina fina vänner så hörs vi mer senare idag eller längre fram.

Vill förövrigt säga att det är riktigt skoj att ha dig hemma Nada :)

image description


Kommentarer
Postat av: Jens Bergström

Fint skit! Bra att du känner så med PWO Malin, då den gör sitt jobb :) Men försök att hitta motivationen utan den, ett tips bara då det faktiskt kan bli ett beroende :)

Men kör hårt! Får haka på ett bröstpass nångång om ni inte kör det så ofta så du får känna på :)

2012-06-14 @ 12:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0