Semester.

Min vecka påbörjades med ett gympass med fröken Nyman. Vi körde axlar och mage. Tungt men vi tog oss igenom det :)

I tisdags så tog vi vilodag från träningen och packade in oss i två bilar och begav oss till Stockholm. Det var meningen att vi skulle gå på Gröna Lund men vädret var dessvärre inte det bästa så vi hade det mysigt och shoppade istället. Riktigt trevlig dag :)

Kom hem rätt så sent och Nada stackaren hade suttit vaken till fem på morgonen och pluggat.. så hon var lite trötter när vi var påväg hemöver. Det var dock även jag, totaltdog i bilen. Haha :)

image description

Christoffer var även med han ner till Stockholm :) Haha!

image description

När vi väl var hemma och hade lämnat av Nada och Marita i Bergvik så skjutsade Elin hem mig. Dusch och sen sängdags innan onsdagen välkomnades.

Och igår gjorde vi minsann en insats tycker jag. 1,2 milinlinesen in till faxe (vi tog oss en liten omväg från Ellne) och sedan körde vi på med ett armpass och avslutade träningen med att köra 8 km inlines tillbaka till Ellne.

image description

Spenderade faktiskt hela dagen med Elin igår. Vi började med att duscha och göra mat. Camilla kom också och gjorde oss sällskap :)

Fast Camilla skulle fixa naglarna så hon lämnade oss rätt snabbt.. så jag och Elin hälsade på Haarek som hade fyllt år och tog oss sedan en tur ner till hästhagen.

image descriptionimage description

Adrian var hemskt sugen på uppmärksamhet den lille kraken :)

image descriptionimage descriptionimage description

Avslutade kvällen på stranden och volleyboll-lir med ett härligt gäng :)

Och givetvis var Elin på bushumör som alltid..

image descriptionimage description

En helt underbar kväll :)

image description

Och idag var det dags igen. Vi snörade på oss inlinesen och åkte från Ellne till faxe. Helt ensamma på gymmet var vi ett tag också. Körde ett pass för ryggen och magen. Sen åkte vi inlines hem till mig i Vågbro.

Grymma Elin idag:

image description

And me:

image descriptionimage description

Elin började jobba vid 16 så jag gav henne skjuts dit efter en dusch och lite mat. Och ikväll verkar det som jag ska umgås med fröken Lindberg, mycket trevligt :)

Imorgon vet jag i alla fall att ett sjukhusbesök för provtagning står på schemat och sedan ett tidigt pass på gymmet. Ben är det dags för, lyckliiiiiiig tjej :)

Dags att avrunda ett allt för långt inlägg.

Ta hand om er :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0