She's only focused on what she wants.

Idag var det dags för favoritpasset, nämligen ben.

Fast först började dagen på sjukhuset och provtagning. Men inte en tår fällde jag, utan hon hittade mitt blodkärl utan problem och efter första sticket var allting klart. Vanligtvis så har dom stora problem att ens hitta en ådra så det kändes förjävla bra att det gick så fort.

Ego-photoshoot innan passet:

image description

Mötte upp Elin gymmet vid kvart över nio tiden och dödade benen lite. Grymt skönt och grymt roligt. Ensamma var vi där fram tills sista kvarten också. Avslutade med lite stretch när vi var klar.

Riktigt svettig och trött tjej efter dagens pass:

image description

Tycker det är rätt spännande hur provocerande folk förresten tycker det är att man går in för något. Så som det här med gym för min del. Herreeegud, vad tror ni egentligen? Tror ni att jag tränar för att bli värsta fitnessbruden och tävla?

Då har ni fått det om bakfoten, jag gör det för att jag tycker det är roligt och för att jag alltid älskat träning utav något slag.. och den här gången fastnade jag för gym.

Slappna av, chilla. Jag tar det inte med blodigt allvar, jag gör det för skoj. Underhållning och nöje istället för att typ festa varje helg. Den biten har jag redan avverkat.

Och ja, ni kan ju bli provocerad över att jag tycker om att ta kort på mig själv också för all del. Jag bryr mig inte speciellt :) Min blogg och mina kort.

Men nog om det. Skulle ha jobbat kväll imorgon och på söndag men kände att jag inte hade haft tillräckligt med semester ännu så tog mig två extra dagar. Och de två dagarna tänker jag spendera med mina underbart fina vänner.

Fina vänner förra året på peace and love, som förövrigt jag och Frida snart åker på <3Avrundar med att bjuda på två bilder från gymmet idag.

Elin in action:

image description

Grymt skön brännande känsla man får av den övningen.

Me in action:

image description

En av mina absoluta favoritövningar när det kommer till benpassen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0