There's a fire starting in my heart.

Haft "vilodag" idag med enbart poledance nu ikväll. Dessutom sista nivå 6 träningen. Men dessvärre så var jobbpasset som ett träningspass idag, fullt upp hela dagen lång och jag satt inte ner en endaste gång förutom i små perioder när jag fixade med bokningar osv. Helvetesdag rent ut sagt.

Dagens skada:

image description

Har förövrigt vidrig navel sen alla håltagningar. Önskar jag aldrig hade gjort det från första början. Men så kan det gå när inte haspen är på.

Imorgon väntas gymträning vid 19 tiden med bästa bruuudarna.. men först jobb fram till 16.15.

Gårdagens gymflicka:

image description

Har dessutom träningsvärk idag, tror ni jag är lite lycklig? Lyckan är enorm. Fantastisk känsla. Nu fortsätter vi kämpa såhär hårt och fixa träningsvärk varje gång :)


We can do everything we want to.


Astrid är asgrym!


I like the way it hurts.

Mördarpass på gymmet med bästa brudarna. Träningsvärken har redan börjat kännas. Vi körde dessutom löpning efter benpasset, trodde jag skulle där ett tag.

Men jag har verkligen hittat mitt kall i livet och jag delar det med dom bästa.

Osminkad, pepp brud som älskar livet.Imorgon blir det inget gym men däremot poledance nivå 6 på kvällen.

Fortsätt kämpa gott folk, magrutorna kommer så småningom även dom :)


I must be living in a fantasy world.

Såhär har min dag till stor del sett ut:

image descriptionimage descriptionimage description

Mys i sängen med Engla. Kroppen är trött och huvudet likaså så jag kände att lite chill framför tvn kunde passa bra en ledig dag som denna.

Alla dagar behöver inte vara så produktiva jämt heller.. man behöver koppla av ibland med :)

Men lite träning har jag i alla fall hunnit med. Snörade på mig inlinesen och befann mig på gymmet klockan 9.00 imorse för att köra ett ryggpass med Elin och Astrid. Höll dock på dö på hemvägen, motvind hela vägen och ingen mild heller vill jag lova. Men hem kom jag tillslut.

Har även hunnit med en sen lunch med fina Fridaaspendos. Längesen jag träffade henne och det var verkligen dags nu. Men snart får jag spendera en hel vecka med henne på peace and love :)

Gårkvällen spenderades till tvhäng med fin vän och fruktmys.

image description

Imorgon väntas först jobb mellan 07.45 - 16.15 och vid 19 tiden så är det dags för mitt favoritpass på gymmet. Benpass it will be. Jag älskar't. Med Nyman och Ericsson :)


Vi är dom som vill ha allt.

Efter sista jobbnatten kröp jag i säng vid 10 imorse och vaknade igen vid 10.50. Och kände mig dessutom pigg? Gick upp, drog på mig kläder och åkte ut till Ellne och Elin. Där snörade vi på oss inlinesen och tog oss en runda på 9 km.

Den träningen fick räcka för idag kände jag :)

image description

När jag kom hem så fixade och donade jag med massvis av saker innan jag åter igen kröp till sängs vid 15.30 tiden. Sov till 18 ungefär så nu är är fröken utvilad inför kvällen :)

Blir häng och fruktmys ikväll och det känns så jäkla värt.

Köpte med mig lite blommor och ett kort innan jag åkte hem från jobbet imorse. Man måste ju visa sin uppskattning för sin fina mamma :)

image descriptionimage description

Imorgon väntas ett gympass med brudarna, rygg står på schemat. Sen väntas ett underbart benpass på tisdag. Finns inget bättre än benpass, gotta love it :)

Avrundar för dagen, hoppas ni haft en bra helg :)


You knew that she was trouble.

.. and you knew you just could not leave it alone.


Efter jag hade laddat upp gårdagens inlägg så satt jag och kikade igenom det och upptäckte något komiskt.

Det enda jag har sagt till Elin att jag inte vill ha är en bredare rygg men hon intygade mig att det kommer jag få. Och vill jag klara chins utan problem så är det ett måste.

Jämför bilderna nedanför..

Min rygg den 15 mars 2012:

image description

Min rygg den 25 maj 2012:

image description

.. och nog för att jag har ett linne med mer öppen rygg på sista bilden, men still, allvarligt. Sjuk skillnad.

Hade jag vetat detta för två månader sen så hade jag förmodligen vägrat träna rygg, men i dagsläget så bryr jag mig inte så mycket. Jag tycker faktiskt det känns helt okej för jag vet att jag sakta men säkert kommer närmare mina mål. Varav ett är att klara 8-10 chins.


It's happening again..

.. but this time you know it isn't real
you know it's a mistake.


Var meningen att jag tänkte kliva upp vid 14.30 idag eftersom jag gick och la mig vid 10 efter nattjobb men fröken var tydligen trött då jag lyckats stängt av larmet i sömnen och givetvis somnat om. 17.12 väckte mamma mig och frågade om jag ville ha mat. Längesen jag sov så många timmar så det var nog välbehövligt :)

Har förövrigt råttan och dumbo på besök för syster och familj är utomlands.

Engla aka Råttan:

image description

Mimmie aka Dumbo:

image description

Blev ett gympass med Elin och Astrid vid 19 tiden. Körde slut på armarna och magen den här gången. Förbaskat roligt pass och tungt. Men däremot lär jag väl inteträningsvärk den här gången heller tråkigt nog. Fick det inte sist när jag önskade det. Förstår inte varför? För jag kan verkligen inte gå upp mer i vikt eller dylikt för jag orkar knappt de vikter jag har nu. Och göra 25 reps med lättare vikter på varje övning lockar inte heller.

Men jäkligt nöjd över hur bra passen går, jag märker verkligen skillnad på styrkan. Även om jag är 100 % säker på att jag mesade till en början för jag var orolig att jag inte skulle orka med alla omgångar.

Astrid in action. Och Elin peppar :)

image description

Blev en inlines tur in till faxe samt hem. Så jäkla roligt att rulla på dom där måste jag säga :)

image description


Work in progress.

Stretch är verkligen krävande och just för tillfället känns det som jag står stilla. Kan nog mycket väl bero på att jag börjat gymma men det är så fruktansvärt frustrerande att känna att det inte ger någonting än hur mycket jag stretchar. Det viktiga nu är dock att jag fortsätter trotts att jag inte ser resultat. Det kommer förhoppningsvis släppa så småningom.

Min spagat den 15 mars:
(vänster fot fram)Min spagat den 25 maj:
(vänster fot fram)

image description

Min spagat den 25 maj:
(höger fot fram)

image description

Har dessvärre ingen bild med höger fot fram sedan förra fotograferingen då kortet blev alldeles för suddigt.

Spagat mot stång den 15 mars:
(vänster fot överst)

image description

Spagat mot stång den 25 maj:
(vänster fot överst)

image description

Birdnest den 15 mars:

image description

Birdnest den 25 maj:

image description

Brygga den 15 mars:

image description

Brygga den 25 maj:

image description

Sittande split den 15 mars:

image description

Sittande split den 25 maj:

image description

Split hållandes i stången den 15 mars:

image description

Split hållandes i stången den 25 maj:

image description

Split den 15 mars:

image description

Split den 25 maj:

image description

Stretch vänster ben 15 mars:

image description

Stretch vänster ben 25 maj:

image description

Stretch höger ben 15 mars:

image description

Stretch höger ben 25 maj:

image description

Och avslutningsvis, världens oskönaste stretch:

image description

Har dock ingen "före" bild på den. Jag är så sjukt ovig i ryggen så måste jobba på den biten.

Det är så himla små framsteg (och på vissa har jag till och med gjort baksteg) och det känns så orättvist när jag har stretchat så mycket. Men som sagt, förhoppningsvis så släpper det snart.


My heart is just to dark too care.

Hade ställt klockan på 07.00 för att kunna ta det lungt och skönt på morgonen innan jag skulle möta upp Elin på gymmet klockan 09.00. Men smarta Malin sätter i laddaren i telefonen men inte i kontaktuttagetinte ringde det väl någon klocka imorse inte, nej.. fröken vaknade av sig själv 07.24 och tur var väl det. Trodde först jag stängt av larmet i sömnen men så var icke fallet. Men hann, hann jag ju ändå så ingen större skada skedd.

Peppad brud inför dagens pass.

image description

Blev en inlines tur in till faxe idag och sedan var det axlarna och magen som fick sig en genomgång. Var meningen vi skulle ta oss en löprunda på bandet med men Elin var tjock i halsen så vi skippade det så snörade jag på mig inlines och åkte hemöver istället. Skönt pass och har jag inte träningsvärk imorgon så vet inte jag? Har ju dessvärre knappt fått träningsvärk på senaste, även fast jag lägger på tyngre vikter och dylikt. Så nu håller jag tummarna för att vakna upp med en rejäl träningsvärk. Rubbat att önska träningsvärk egentligen, haha.

Elin kämpar på i en av mina favoritmagövningar.

image description

Sitter på jobbet i skrivande stund. Jobbar kväll så jag kliver av 00.00 inatt.

Imorgon väntas open pole träning mellan 18-20, kanske kan ta lite kort därifrån tillsammans med Hannah förhoppningsvis. Har ju kommit lite saker emellan på senaste tråkigt nog. Men imorgon kanske det blir en bild eller två i alla fall :)

Sen blir det nog gym med Elin efter det, lite oklart angående den biten ännu men vi får se vart det slutar.

Börjar förövrigt se lite skillnad kroppen, vilket är oerhört roligt och en rejäl boost för självförtroendet och motivationen. Däremot så har jag fortfarande lite "kärlekshandtag" som jag skulle vilja bli av med så jag frågade snällt en vän som kan mycket om träning hur göra? Och svaret var lågintensitet träning, typ power walk eller jogging i en eller två timmar i lågt tempo. Blää, jag är mer för högt tempo, kortare sträckor.

image description

Men vill man vara fin får man lida pin, inte sant? Får nog bita i det sura äpplet om jag vill se mer skillnad.


Nobody else to rule my world.

Det var nog närmare fem-sex år sedan jag stod på ett par inlines sist och idag blev det premiäråket på mina nya införskaffade. Och nog för att det kändes i benen så måste jag säga att det gick riktigt bra, 9 kilometer blev det allt som allt.

image descriptionimage description

Vi åkte alltså från Elin i Ellne in till faxe och körde ett benpass med Astrid.

image descriptionimage description

Riktigt nöjd är jag med dagens träning och det kommer definitivt kännas imorgon. Däremot så blir det inget gym för min del imorgon eftersom jag jobbar natt inatt och imorgonkväll är det poledance träning.. så jag kände att det räckte med det. Men på torsdag är det dags igen om vi kan synka varandra med jobbtiderna :)

Efter vi hade kört slut på benen så begav vi oss ut till Elin och slängde på oss bikini och njöt utav solen. Även fast jag inte blir brun så älskar jag ändå att sola :)

tack och bock för en fin dag mina fina flickor, fler sådana. Och gärna med sånt här väder dessutom.

Bra kämpat idag av oss alla tre!

image descriptionimage description


I'd fight like a lion.

Kört ett rygg- och magpass idag med Elin och Jens. Jens deltog i förstnämnda. Riktigt härligt pass än hur tråkigt jag tycker rygg är att köra. Men det gick för sig idag, så att säga :)

Imorgon blir det förmodligen bara jag och fröken Nyman och då väntas ett tur på inlinesen och ett stycke benpass. Mumma. Benpass är det bästa.

Stör mig dessutom på vilken jäkla skillnad det är på min högra och vänstra sida. Jag orkar så sinnessjukt mycket mindre med vänster och i chins så fuskar jag oftast med att dra mig upp mer på högra sidan än vänstra. Morr. Frustration.

Pappa har satt upp en stång här hemma åt mig så jag kan tjuvträna lite ibland. Skämt å- sido. Nej, men tekniken måste jag försöka få in och ibland koncentrerar jag mig bättre ensam och att prova själv. Så jag tar med mig lärdom från Elin och Jens hem och sen provar jag helt enkelt om det funkar.Men det är bara att jobba på den biten. Börjar förstå hur sne mina axlar faktiskt är då jag har en rätt synlig lutning om man tänker på det.

Jag kan ju bland annat aldrig bära väskan på min högra axel eftersom den bara åker ner hela tiden. Likaså så får jag spänna axelbandet mycket mer på den sidan.Dags att avrunda. Hoppas eran vecka har börjat lika bra som min :)


En flicka som är stark.

Känslan att stiga innanför dörren hemma och vara mättad av sin insats på gymmet är grym. Blev ett redigt armpass först och ett avslut på löpbandet i 30 minuter.

Det är precis sådana här pass som ger mig mersmak och jag älskar det.

Imorgon väntas ett rygg samt magpass. Längtar redan :)

Jens tvingade på Elin 10 kilo extra och hon fixade det ju galant :)

image descriptionimage descriptionimage description

Och hörrni, jag är nog starkare än vad jag trodde tidigare.. så nu är det upp till bevis. Och kämpa ännu mer. Jajamensan, så får det bli.


We will climb until we reach the top.

Kom hem för ett tag sen från ett benpassgymmet med Elin.

Jens
närvarande lite till och från, han körde mest för sig själv medans vi donade dock. Men lite ben och även lite stretching var han med på i alla fall :)

Riktigt nöjd med passet idag även fast det var kämpigt. Vaknade för sent och ingen frukost hann intas. Så idag kändes det vill jag lova. Men det är skönt att ha det gjort :)

Två brudar som körde på helt okej, nej förresten.. mer än okej.

image descriptionimage description
Inser såhär i efterhand att det fan inte är roligt att inte ha nå pigment i kroppen och stå brevid Elin heller.

Har har ni den övning som jag bokstavligen avskyr för shit vad jag tycker den är jobbig. Inte min starkaste sida vill säga. Men Elin kör för fullt :)


image description

Den här gillar jag dock mer. Här får ni mig in action också, haha. Svettlana kämpar på.

image descriptionimage description

Elin har som ni redan visste en sjukt snygg kropp. En dag mina vänner, då ska jag också se ut sådär :)

image description

Jens var ju som sagt med på ett hörn även han :)

image description

För att summera, passet var skönt, svettigt, roligt och kämpigt. Precis så som det ska vara.

Vi avslutade med 30 minuters löpning och herreguuud, jag ville dö där ett tag. Men jag tog mig igenom det och det är den bästa känslan.

Ikväll väntas open pole i två timmar sen nattjobb. Och sen har fröken ledig helg, underbart.

Väntas ett magpass imorgon och förmodligen även axelpass. Blä, avskyr dessa axelpass.. men allt ska inte vara roligt jämt heller, eller hur? Bara bita ihop och köra. Dessutom älskar jag ju att köra mage så det går nog för sig :)

Tänkte vara snäll och klippa gräsmattan när jag kom hem, hann ta på mig stövlarna, sätta igång musiken och öppna dörren så spöregnade det. Haha, my luck alltså. Men vad gör det? Dusch och sömn är bra det å.

image description

Så nu tänker jag krypa ner en stund under täcket och vila.

Ha en fin fortsatt fredag och helg mina vänner :)


Denna gången ska jag lyckas..

.. jag ska försöka hårt som fan.


Äntligen har min "svacka" från poledancen släppt känns det som och tricken börjar fungera så som dom ska.

Körde enbart topp idag under träningen, hade dock en tisha på mig under uppvärmningen men den åkte av rätt fort. Men ibland är det lättare och skönare med enbart en topp. Och rosa of course.

image description

Ren spegel jag har, va?

Nytt trick för dagen och den satt efter lite gnäll. "Det gör ont i knävecken".. buhu.. nog kan jag gnälla allt men gör det, det gör jag ändå och se där.. den satt ju också :)

image description

Margaretha var fotografen för bilderna dagen till ära och ett finger i bild är lätt hänt ibland.. men bilden blev helt okej ändå om ni frågar mig :)

image description

Vi gjorde även fågelboet (minns inte egelska ordet, kan det vara så enkelt som birdnest?) men den har jag ingen bild på, kanske kan fixa det på fredagens open pole? :)

Vi gick även igenom en del floor work och det fick tossingarna lida utav.

image description

Imorgon har jag frågat om jag får delta i aerial hoop 1ornas klass igen. Det var så roligt förra veckan att jag inte riktigt kan hålla mig :)

Nattjobb står på schemat just nu. Marie går under upplärning inför hennes första ensamma natt imorgon. Så jag har inga större uppgifter än att hjälpa henne vid problem samt städa.


Min vän Elin.

Nedanför ser ni bilder på min "personliga tränare", närmare bestämt min vän Elin Nyman. Det är hon som piskar mig på gymmet och går igenom övningar med mig.

Snygg brud med snygga muskler.

image descriptionimage descriptionimage description


You can get addicted..


.. to a certain kind of sadness.

Alla har dåliga träningsdagar men på senaste så har jag haft allt för många sådana. Och dessvärre vet jag inte svaret på varför.. meeeeen, jag kämpar emot och jag ger inte upp, och så länge jag inte ger upp så är jag nöjd.

Idag blev det en tur för armarna och magen. Kämpigt var det. Avslutade med 30 minuters löpband.

En svettig fröken Larsson som gör allt för att inte ge upp.

image description

Så länge jag tycker det är roligt så är det inga problem med att få kämpa lite mer för att orka utföra diverse övningar. Tillslut så ger det nog med sig också ska ni nog se. Fram tills dess så är mitt namn Svettlana.

Hade vilodag igår mot min vilja. Men gymmar man med Nyman så blir man uppläxad dessutom. Men då hade jag trotts allt tränat sju dagar i sträck så det var nog dags att vila lite. Och dessutom låg jag och feberyrade och mådde dåligt så träning var inte på frågan heller så. Inte ens jobb var på frågan.

Istället kröp jag ner till en film, The Vow.. ja, och varför försöker jag ens tro att jag gillar romantiska filmer? Totalt uttråkad och bara längtade efter att den skulle ta slut. Nej, kärleksfilmer is not for me. Skräckfilmer hör till favoriterna :)

Febern har i alla fall tackat hejdå så snällt nu och kvar är bara huvudvärken och tröttheten. Men det tar man sig lite lättare igenom.

Imorgon väntas ett ryggpass på eftermiddagen och ett poledance nivå 6 pass på kvällen.

Har förövrigt burit runt på detta blåmärke allt för länge nu. Men det börjar försvinna sakta men säkert. Från elbow-hang i alla fall. För er som inte är en poledancer så är det precis som det låter. Google is your friend om ni ändå inte förstår.

image description

Idag har jag även hunnit med att fixa nya klor. Kortare än någonsin och relativt "neutrala" för att vara jag. Men nöjd är jag ändå :)

image description

Dags att avrunda, fortsätt kämpa med träning gott folk så gör jag detsamma :)


Man ska inte klaga.

Att få vakna oförskämt pigg efter en utekväll är inte att klaga på. Och att solen dessutom kikar fram på lediga dag ska man inte klaga på heller :)

Snart dags att dokumentera ett stretchpass igen och se ifall det blivit någon skillnad sen sist. Kortet nedanför är taget den 15 mars. Jag tror faktiskt det kan vara så att det har hänt en hel del :)


Blod, svett och tårar.

Nu ska jag avslöja för er varför jag gjorde det där fystestet som jag tidigare har nämnt.

För några helger sen så fick jag ett samtal där jag fick veta att jag blivit uttagen för att komma på fystest inför Gladiatorerna sista helgen i april. Jag hade nämligen skickat in en ansökan bara för skojs skull, för att se om man hade någon chans att bli uttagen. I ren chock tackade jag ja med ett stort leende på läpparna.

Det var nog först när jag insåg att jag hade tre veckor på mig att förbereda mig inför fystesterna som jag började känna ångesten. Men det där med att ge upp har ju aldrig riktigt varit min grej och varför inte åka och prova även om jag inte skulle gå vidare? Det kunde ju vara en rolig grej att få chans att prova på.

Sagt och gjort, söndagen den 29 april satt jag, Nina och Alexander i bilen klockan 04.30 på morgonen och brummade iväg till el stockholmo. Där var vi på plats ganska precis till inskrivningen började vid 07.30. Nina och Alexander fick dessvärre inte vara med mig under dagen utan vi möttes upp för lunch och sen fick dom roa sig bäst dom ville under tiden jag spenderade på uttagningen.

image description

I mitt huvud så kändes det som att jag var den person som skulle vara mest ofit men när jag väl kom dit så var det helt normalt byggda tjejer och en och en annan lite biffigare. Det var även en hel del killar där.

Dagen började med inskrivning och sedan påbörjades testerna.

image description

De flesta tester gick helt okej men jag vet att jag hade kunnat ge mer i varje gren om jag bara hade mått bättre. För nog var jag inte pigg i kroppen inte, mina 22 timmars sömn på en veckas tid började nog ta ut sin rätt. Men som alltid så bet jag ihop och försökte ge allt.

Dessvärre kändes det inte tillräckligt och eftersom vi skulle få veta först efter lunch vilka som gick vidare till testomgång nummer två (det var två testomgångar allt som allt) så förväntade jag mig att få packa väskan och fara hemöver.

Men när jag sedan står där och kollar på tavlan och läser 245 - Malin Larsson. Så ville jag grina, skrika och hoppa på samma gång. Nu gällde det, de flesta fick ju trotts allt packa sina saker och bege sig hemöver.. vilket innebar att jag hade gjort bra ifrån mig.

Vi fick börja med att springa och dessvärre var golvet av trä vilket gjorde att jag satt mig på rumpan i två vändningar då jag bara gled, men eftersom jag lärt mig av basketen att resa på mig fort så förlorade jag inte speciellt mycket tid på det missödet. Sedan var det vila i tre minuter och sedan upp och springa igen. Sista vändningen blev ett mörker för mig, jag visste knappt vart jag befann mig. Yr som inåthelskotta.

Kände att hjärtat slog 920 och jag la mig ner och låg där ett bra tag innan jag ens försökte resa på mig efter loppets slut. Och tyvärr så gick inte vilopulsen ner.. inte ens efter en timmes tid. Så där låg jag, utan vilopuls, förbannad på min kropp och min hälsa och ville fortsätta visa att jag kunde mer, men allting sa emot.

"Läkarna" på plats bad mig att avbryta tävlingen här men envis som jag är så kunde jag bara inte leva med det så jag sprang sista omgången också.. och även om det inte gick nå bra eftersom jag mådde på tok för dåligt så gjorde jag det ändå. Jag fick slutföra så gott jag kunde för denna gång.

Sedan var det bara invänta intervjuerna innan man begav sig hemöver.

Sen kom den eviga väntan. Fram tills igår. Då hade mailet kommit som skulle berätta hur det gick för mig. Och dessvärre var det precis så som jag befarat, att min hälsa satte stopp för mig.. och jag gick inte vidare.

image description

MEN (!) eftersom jag inte gick vidare den här gången tack vare en förbannad vilopuls som inte fanns så ger det mig ännu mer motivation att kämpa inför nästa omgång. För jag vet redan nu att jag kan ta mig vidare och det tänker jag även göra.

Så nu har jag ännu mer tid att träna på att bli ännu bättre och den här gången så vet jag ju faktiskt vad som väntar mig.

Och jag är i full gång med att kolla upp hälsan samt hjärtat. För ingenting ska få stoppa mig.

Med blod, svett och tårar så kommer jag klara det. Jag kommer vara utmanare till Gladiatorerna nästa omgång, tro mitt ord.

Här ska SVETTAS. Bild från gårdagens pass. Kände mig sådär sjukligt härligt svettig efter två timmars pole och hoop träning och sedan en snabb rusch på löpbandet. Gymmet blev framflyttat för Elin mådde inte nå bra.

image descriptionimage description

Så nu har jag ett mål med min träning och tränar inte enbart för att få en snygg kropp och en grym styrka/kondition.. utan nu har jag någonting att sikta mot och det känns faktiskt riktigt bra.

För jag är inte en slacker som bara kommer ha en träningsperiod bara utan jag älskar allting som har med träning att göra så jag faktiskt har börjat tänka i de banor att jag ska söka skola med just det. PT kanske? :) Men jag sikar nog på näst nästa höst. Känns som jag har en hel del att lära mig inom gym innan det är dags.

Avslutar detta långa inlägg med två bilder från gårdagens lek i ringen.

image description
image description

Och sist men inte minst..

KÄMPA!


Varför var jag på fystest?

Avslöjar senare idag varför jag var på det där fystestet som jag tidigare nämnde.

Så kika in här lite senare.


Hard work, work.

Veckan har bestått utav träning och jobb.

Måndag: Gym med Elin samt 30 minuters löpband.
Tisdag: Gym med Elin.
Onsdag: Poledance nivå 6.
Torsdag: Aerial hoop nivå 1 samt 30 minuters löpband.

Idag väntas open pole träning mellan 18-20 och sedan gym med Elin.

Lördag: Gym med Elin?
Söndag: Gym med Elin? Löpband?

Gårdagens träning avslutades med en springtur på löpbandet, helt tokslut och glad åkte jag hemöver. Jag har tydligen en helt okej kondition trotts att jag inte tränat kondition på jag vet inte när?

image description

En svettig fröken efter ett högt tempo på bandet.
Sugen på en kram?


Rom byggdes inte på en dag.

Nej, och det gjorde inte mina magrutor heller. Men en vacker dag så kommer dom synas. Det strävar jag efter. Och jag kommer att lyckas för som jag alltid sagt, viljan är det inget fel på.

Den som väntar på något gott, brukar man ju säga. Och jag vet att det kommer vara värt att vänta på dom där magrutorna som gömmer sig där under.

image description

Gym igår med fröken Nyman. Ben- och magpass som jag nämnde tidigare. Idag var det dags igen och vi började med en halvtimmes löpning på bandet.

Svetlana var mitt namn efter det. Men jag intalar mig själv att svettas jag inte så rinner ju inte fettet bort från mig och då är det ju liksom onödigt att vara där. Man ska svettas. Annars kan man lika bra stanna hemma. Ett pass för armarnas del blev det dagen till ära och jag är mäkta nöjd med vad jag kan om jag vill.

Bild på Elin tagen förra veckan när vi körde lite armar.

image description

Kvart över fem ringer Isabelle och frågar om jag kan komma in och jobba och eftersom vi precis avslutat passet då så var det bara skynda sig hem, slänga sig i duschen och på med jobbkläderna. Isabelles lilla vovve hade blivit sjuk så hon måsta åka till vetrinären. Så idag jobbar jag mellan 17.45-02.15. Isafisan kommer och byter av mig då och kör resterande del av natten som återstår. En helt okej tid och faktiskt väldigt skönt att slippa natten.

Idag rök löshåret och imorgon väntas färgning av utväxten. Och på onsdag åker håret i igen.

image description

Förövrigt så är jag sjukt nöjd med livet. Och ni med hoppas jag? :)


Ben-/magpass.

Inne på jobbnatt nummer tre. Imorgon är det sista sen är jag ledig på tisdag och onsdag. Och ingen mer natt den här veckan.. men tre förmiddagar väntar, torsdag, fredag och lördag.

Tagit en återhämtningspaus under helgen. Min kropp var helt slut så det kändes bra. Men idag var jag tillbaka på gymmet med min kompanjon Elin. Ett ben- och magpass väntade. Och nog kämpade vi.

Starka biff-Elin :)Plankan :)


Everybody keeps telling me to slow down..

.. but I keep on running.

Idag har det inte varit min dag, var lite tjurig och grinig för att vara ärlig. Och givetvis så resulterade detta i riktigt dåliga träningspass. Först ett armpass (och lite mage) på gymmet med Elin och sedan två timmar pole. Ville spy på mig själv när jag kom hem. Men det är väl bara att svälja, vissa dagar går sämre än andra.

Tänkte ta och visa er min inspiration. Kan vara snyggaste bruden någonsin och jag har läst hennes blogg ett bra tag nu och hon verkar vara lika snäll som snygg :)

Sinnessjukt fin kropp. Men hon har kämpat för att få den så nog är hon värd den allt. Önskar att jag en dag också står där med en rejält tränad kropp.

(Alla bilder är lånad från hennes blogg. Hoppas det var ok?)

Men imorgon väntas vila och ledighet. Som jag behöver det. Varit mycket träning på slutet kombinerat med väldigt lite sömn (22 timmar från måndag-söndag förra veckan). Så nog ska det bli skönt allt. Tror jag behöver det för att samla på mig lite energi.


To be a champion..

.. you have to believe in yourself, when nobody else will.

Alla har ett utgångsläge. Och man klarar inte hur mycket som helst till en början. Att bygga muskler tar tid, energi och bra hälsa/kost. Men ger du dig fan på att klara det så står du där i slutet med ett resultat som var värt att vänta på.

Något jag föredrar att göra är att dokumentera min träning i bilder. För de dagar då det känns som jag står stilla så kan jag bara blicka tillbaka på alla bilder och se framgång.

Jag har för första gången i mitt liv gett gym en chans och för att vara ärlig så älskar jag det. Mycket att tacka min fina Elin för som hjälper mig och går igenom allting så bra. Hon pushar och låter mig inte ge upp. Vilket jag uppskattar nå enormt. Jag har saknat sådan här träning, då jag känner mig helt slut. För den sortens träning har inte funnits där på länge för mig.

Jag tycker alla borde ha någon som pushar på när man tränar, för du kanske tror du ger allt.. men hade du haft någon som stod och skrek på dig så hade du förmodligen gett lite till.

Jag har genomgått en radikal förändring i mitt liv och jag tror även det är därför jag mår så mycket bättre i dagsläget och känner mig löjligt lycklig de flesta dagarna.

Jag är inte i närheten av vart jag vill nå med min träning men jag är åtminstone påväg dit.

Utgångsläge:Och ja, för all del. Kommentera och skriv hur tjock/ful/äcklig jag är, ni är ju rätt duktiga på det.. men jag tar inte och kommer aldrig ta åt mig av sådana nedvärderade ord. Jag är starkare än så. Och är man så feg att man sitter bakom en dataskärm och skriver massa elaka saker så kan man inte vara speciellt nöjd med sig själv. Ge varandra uppmuntrande kommentarer och pusha varandra istället för att vara så nedlåtande :)

Dessutom är jag rätt nöjd med mig själv och min kropp så jag ser ingen anledning att låta någon annan försöka förstöra det.

Det tog lång tid för mig att komma hit där jag är idag. Att stå framför spegeln utan att vilja börja gråta. Men jag är här nu och jag vet att jag kan ta mig ännu längre. För viljestark har jag alltid varit och kommer alltid vara. Med lite envishet i ryggsäcken så kommer man långt.

Kom ihåg att det bara är du som kan sätta dina egna gränser.


RSS 2.0