My heart is just to dark too care.

Hade ställt klockan på 07.00 för att kunna ta det lungt och skönt på morgonen innan jag skulle möta upp Elin på gymmet klockan 09.00. Men smarta Malin sätter i laddaren i telefonen men inte i kontaktuttagetinte ringde det väl någon klocka imorse inte, nej.. fröken vaknade av sig själv 07.24 och tur var väl det. Trodde först jag stängt av larmet i sömnen men så var icke fallet. Men hann, hann jag ju ändå så ingen större skada skedd.

Peppad brud inför dagens pass.

image description

Blev en inlines tur in till faxe idag och sedan var det axlarna och magen som fick sig en genomgång. Var meningen vi skulle ta oss en löprunda på bandet med men Elin var tjock i halsen så vi skippade det så snörade jag på mig inlines och åkte hemöver istället. Skönt pass och har jag inte träningsvärk imorgon så vet inte jag? Har ju dessvärre knappt fått träningsvärk på senaste, även fast jag lägger på tyngre vikter och dylikt. Så nu håller jag tummarna för att vakna upp med en rejäl träningsvärk. Rubbat att önska träningsvärk egentligen, haha.

Elin kämpar på i en av mina favoritmagövningar.

image description

Sitter på jobbet i skrivande stund. Jobbar kväll så jag kliver av 00.00 inatt.

Imorgon väntas open pole träning mellan 18-20, kanske kan ta lite kort därifrån tillsammans med Hannah förhoppningsvis. Har ju kommit lite saker emellan på senaste tråkigt nog. Men imorgon kanske det blir en bild eller två i alla fall :)

Sen blir det nog gym med Elin efter det, lite oklart angående den biten ännu men vi får se vart det slutar.

Börjar förövrigt se lite skillnad kroppen, vilket är oerhört roligt och en rejäl boost för självförtroendet och motivationen. Däremot så har jag fortfarande lite "kärlekshandtag" som jag skulle vilja bli av med så jag frågade snällt en vän som kan mycket om träning hur göra? Och svaret var lågintensitet träning, typ power walk eller jogging i en eller två timmar i lågt tempo. Blää, jag är mer för högt tempo, kortare sträckor.

image description

Men vill man vara fin får man lida pin, inte sant? Får nog bita i det sura äpplet om jag vill se mer skillnad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0