Rom byggdes inte på en dag.

Nej, och det gjorde inte mina magrutor heller. Men en vacker dag så kommer dom synas. Det strävar jag efter. Och jag kommer att lyckas för som jag alltid sagt, viljan är det inget fel på.

Den som väntar på något gott, brukar man ju säga. Och jag vet att det kommer vara värt att vänta på dom där magrutorna som gömmer sig där under.

image description

Gym igår med fröken Nyman. Ben- och magpass som jag nämnde tidigare. Idag var det dags igen och vi började med en halvtimmes löpning på bandet.

Svetlana var mitt namn efter det. Men jag intalar mig själv att svettas jag inte så rinner ju inte fettet bort från mig och då är det ju liksom onödigt att vara där. Man ska svettas. Annars kan man lika bra stanna hemma. Ett pass för armarnas del blev det dagen till ära och jag är mäkta nöjd med vad jag kan om jag vill.

Bild på Elin tagen förra veckan när vi körde lite armar.

image description

Kvart över fem ringer Isabelle och frågar om jag kan komma in och jobba och eftersom vi precis avslutat passet då så var det bara skynda sig hem, slänga sig i duschen och på med jobbkläderna. Isabelles lilla vovve hade blivit sjuk så hon måsta åka till vetrinären. Så idag jobbar jag mellan 17.45-02.15. Isafisan kommer och byter av mig då och kör resterande del av natten som återstår. En helt okej tid och faktiskt väldigt skönt att slippa natten.

Idag rök löshåret och imorgon väntas färgning av utväxten. Och på onsdag åker håret i igen.

image description

Förövrigt så är jag sjukt nöjd med livet. Och ni med hoppas jag? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0