To be a champion..

.. you have to believe in yourself, when nobody else will.

Alla har ett utgångsläge. Och man klarar inte hur mycket som helst till en början. Att bygga muskler tar tid, energi och bra hälsa/kost. Men ger du dig fan på att klara det så står du där i slutet med ett resultat som var värt att vänta på.

Något jag föredrar att göra är att dokumentera min träning i bilder. För de dagar då det känns som jag står stilla så kan jag bara blicka tillbaka på alla bilder och se framgång.

Jag har för första gången i mitt liv gett gym en chans och för att vara ärlig så älskar jag det. Mycket att tacka min fina Elin för som hjälper mig och går igenom allting så bra. Hon pushar och låter mig inte ge upp. Vilket jag uppskattar nå enormt. Jag har saknat sådan här träning, då jag känner mig helt slut. För den sortens träning har inte funnits där på länge för mig.

Jag tycker alla borde ha någon som pushar på när man tränar, för du kanske tror du ger allt.. men hade du haft någon som stod och skrek på dig så hade du förmodligen gett lite till.

Jag har genomgått en radikal förändring i mitt liv och jag tror även det är därför jag mår så mycket bättre i dagsläget och känner mig löjligt lycklig de flesta dagarna.

Jag är inte i närheten av vart jag vill nå med min träning men jag är åtminstone påväg dit.

Utgångsläge:Och ja, för all del. Kommentera och skriv hur tjock/ful/äcklig jag är, ni är ju rätt duktiga på det.. men jag tar inte och kommer aldrig ta åt mig av sådana nedvärderade ord. Jag är starkare än så. Och är man så feg att man sitter bakom en dataskärm och skriver massa elaka saker så kan man inte vara speciellt nöjd med sig själv. Ge varandra uppmuntrande kommentarer och pusha varandra istället för att vara så nedlåtande :)

Dessutom är jag rätt nöjd med mig själv och min kropp så jag ser ingen anledning att låta någon annan försöka förstöra det.

Det tog lång tid för mig att komma hit där jag är idag. Att stå framför spegeln utan att vilja börja gråta. Men jag är här nu och jag vet att jag kan ta mig ännu längre. För viljestark har jag alltid varit och kommer alltid vara. Med lite envishet i ryggsäcken så kommer man långt.

Kom ihåg att det bara är du som kan sätta dina egna gränser.


Kommentarer
Postat av: jens

Kör hårt Malin! Det är roligt som fan när man märker förändringarna som kommer efter lite blod svett å tårar :) Vi får köra ett pass ilag när du känner dig redo, såg att du köpt på faxe nu! :)

2012-05-02 @ 11:00:18
URL: http://jensbergstrom.
Postat av: Linda

Vilket härligt inlägg! :D Önskar jag kunde ha den styrkan! Jag får hjärtklappning så fort jag lägger upp en bild på min kropp, för jag är livrädd för alla små elakingar bakom dataskärmen :)

2012-05-02 @ 11:02:52
URL: http://www.Lindabjorka.se
Postat av: zenia

Vad skönt att du förstår i vilket syfte dessa människor kommenterar negativt. De hatar att se människor lyckas med sådant de själv inte klarar av. Människor som hatar kommer allitd finnas, det är bara att lära sig hantera det. Lägg gärna upp fler bilder på din utveckling :) det är jätte inspirerande att se. Sköt om dig :)

2012-05-07 @ 09:25:31
URL: http://www.poletry.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0