You can get addicted..


.. to a certain kind of sadness.

Alla har dåliga träningsdagar men på senaste så har jag haft allt för många sådana. Och dessvärre vet jag inte svaret på varför.. meeeeen, jag kämpar emot och jag ger inte upp, och så länge jag inte ger upp så är jag nöjd.

Idag blev det en tur för armarna och magen. Kämpigt var det. Avslutade med 30 minuters löpband.

En svettig fröken Larsson som gör allt för att inte ge upp.

image description

Så länge jag tycker det är roligt så är det inga problem med att få kämpa lite mer för att orka utföra diverse övningar. Tillslut så ger det nog med sig också ska ni nog se. Fram tills dess så är mitt namn Svettlana.

Hade vilodag igår mot min vilja. Men gymmar man med Nyman så blir man uppläxad dessutom. Men då hade jag trotts allt tränat sju dagar i sträck så det var nog dags att vila lite. Och dessutom låg jag och feberyrade och mådde dåligt så träning var inte på frågan heller så. Inte ens jobb var på frågan.

Istället kröp jag ner till en film, The Vow.. ja, och varför försöker jag ens tro att jag gillar romantiska filmer? Totalt uttråkad och bara längtade efter att den skulle ta slut. Nej, kärleksfilmer is not for me. Skräckfilmer hör till favoriterna :)

Febern har i alla fall tackat hejdå så snällt nu och kvar är bara huvudvärken och tröttheten. Men det tar man sig lite lättare igenom.

Imorgon väntas ett ryggpass på eftermiddagen och ett poledance nivå 6 pass på kvällen.

Har förövrigt burit runt på detta blåmärke allt för länge nu. Men det börjar försvinna sakta men säkert. Från elbow-hang i alla fall. För er som inte är en poledancer så är det precis som det låter. Google is your friend om ni ändå inte förstår.

image description

Idag har jag även hunnit med att fixa nya klor. Kortare än någonsin och relativt "neutrala" för att vara jag. Men nöjd är jag ändå :)

image description

Dags att avrunda, fortsätt kämpa med träning gott folk så gör jag detsamma :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0