I'd fight like a lion.

Kört ett rygg- och magpass idag med Elin och Jens. Jens deltog i förstnämnda. Riktigt härligt pass än hur tråkigt jag tycker rygg är att köra. Men det gick för sig idag, så att säga :)

Imorgon blir det förmodligen bara jag och fröken Nyman och då väntas ett tur på inlinesen och ett stycke benpass. Mumma. Benpass är det bästa.

Stör mig dessutom på vilken jäkla skillnad det är på min högra och vänstra sida. Jag orkar så sinnessjukt mycket mindre med vänster och i chins så fuskar jag oftast med att dra mig upp mer på högra sidan än vänstra. Morr. Frustration.

Pappa har satt upp en stång här hemma åt mig så jag kan tjuvträna lite ibland. Skämt å- sido. Nej, men tekniken måste jag försöka få in och ibland koncentrerar jag mig bättre ensam och att prova själv. Så jag tar med mig lärdom från Elin och Jens hem och sen provar jag helt enkelt om det funkar.Men det är bara att jobba på den biten. Börjar förstå hur sne mina axlar faktiskt är då jag har en rätt synlig lutning om man tänker på det.

Jag kan ju bland annat aldrig bära väskan på min högra axel eftersom den bara åker ner hela tiden. Likaså så får jag spänna axelbandet mycket mer på den sidan.Dags att avrunda. Hoppas eran vecka har börjat lika bra som min :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0