They say home is a place you can choose to be..

.. and I’ve decided to carry home inside me so it’s not really as if I am leaving.
 
 
Veckorna går alldeles för fort. Jag skulle behöva 72 timmar till på varje dygn. Den här veckan har jag knappt varit hemma. Och när jag väl kommer hem är jag dödstrött och vill bara sova. Men det är ändå det fina, för då har jag fått ut maximalt av min dag :)
 
André skickade sms igår om att han hade fått in en avbokning så den tiden nappde jag på givetvis. Jobbade till 16, var på gymmet 17, körde ett tungt härligt pass. Men jag har någon sorts hatkärlek till dessa överkroppspass. Jag är så mycket svagare i det än i ben. Benpass älskar jag mer än allt <3
 
Gick hem från gymmet nöjd och belåten med slutkörda armar. Fixade spenattorsk. Vilket jag förövrigt käkat vareviga dag den här veckan. Något jag aldrig trodde om mig själv funkar faktiskt riktigt jäkla bra och jag är så fruktansvärt lycklig över det.. nämligen att följa ett kostschema. Jag äter strikt hela veckorna och på helgerna unnar jag mig något gott :) Och oftast blir det fruktsallad med lite glass eller vit choklad istället för påsar med chips, godis och dylikt.
 
 
Passade även på att köra lite cardioträning igår. Frida följde även med hon. Jag körde lite intervaller, jag som aldrig kör intervaller tycker faktiskt det gick rätt okej för att vara första cardiopasset efter sjukdom. Som jag alltid brukar tänka.. härifrån kan det bara bli bättre.
 
Mina nygamla vän:
 
 
Svettlana tog sig igenom även detta löppass:
 
 
Resultatet:
 
Nu ska jag duscha och packa väskan för imorgon åker jag, Isabelle och Frida till Sverige för att hämta hit alla Isabelles saker. Sen är hon officiellt norgebo även hon :)
 
Ta hand om er :)

Det finns alltid något äkta att hålla fast vid..

Arbetsvecka nummer dos ute vid Gardermoen och Kuehne + Nagel och jag må säga att det går faktiskt riktigt bra. Jag trivs och arbetet kräver inte så mycket utan allting flyter på bra :)
 
Egopic fia igår på jobbet:
 
 
Eftersom jag har veckokontrakt så är jag givetvis fortfarande arbetssökande under tiden jag arbetar där ute och har två intervjuer inbokade nästa vecka. En genom ett bemanningsföretag och en genom ett företag direkt. Sen väntar jag ju såklart på besked för hur det gick på intervjun i fredags med.
 
Stormtrivs i alla fall med livet i Oslo. Jag var lite nere och deppig en stund när jag gick arbetslös eftersom det kostar en hel del att bo här och utan pengar går det inte riktigt ihop. Men nu är jag tillbaka och trivs lika bra som innan igen :)
 
Tränade igår efter jobbet. Slutade 16, var hemma 16.45 och träningen började 17. Med min kära PT såklart :) Hårt och tungt pass.. men jag mår så jäkla bra av det.
 
Mina händer börjar få känna av vikterna. Haha.. men det ska dom minsann ha:
 
 
Lite svårt att kombinera mitt och Andrés schema när jag jobbar dagtid dock så den här veckan blir det inget mer PT-pass.. men däremot så tänkte jag försöka ta mig igenom nått cardiopass åtminstone :)
 
Tänkte bara uppdatera lite kort.. ta hand om er så hörs vi mer :)
 

Jag har sett kärlek från båda sidor nu..

 

.. från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag .. 

jag förstår inte kärlek, inte det minsta.

 

 Jag har spenderat min söndag på bästa sätt. Nämligenmed två timmars poledance :) Första timmen på drop in kurs och andra timmen all by myself. Filmade en snabb snutt, vilket även är första gången jag ens filmar när jag dansar. Håller dock inte tricken nå länge och skyndar mig igenom allting.. men jag "dansade" inte till någon musik, vilket resulterar i det tyvärr. Men nästa gång ska jag be Isabelle filma och så dansar jag till musik så blir det nog bättre.

 

Isabelle kom hit för en vecka sedan ungefär och har bestämt sig för att flytta in hos oss nu när Nathalie flyttar ut. Så det blir nog alldeles utmärkt. Hon söker jobb som aldrig förr och det löser sig nog snart :)

 

Jag har dessutom kirrat nytt jobb på Kuehne + Nagel ute vid Gardermoen :) Jobbade där hela förra veckan och ska jobba där den här veckan med. Jag får dock veckokontrakt eftersom jag är anställd av ett bemanningsföretag.. men det går bra. 

 

Var på intervjuAsko som sommarvikarie i fredags. Det verkade lovade så jag håller tummarna för det. Tror jag skulle stormtrivas där :)

 

Men nu ska jag skypa lite innan det är dags för sängen. Börjar jobba 8.00 imorgon och det tar ca 35 minuter ut till jobbet så måste upp med tuppen. Sen väntas träning på kvällen <3

 

Dags att avrunda.


Some things just make sense

Sliten och sjuk men tillbaka i Oslo. Blev lång påskledighet. Tog flyget hem den 28 och kom tillbaka först nu i söndags den 7. Men det var så mysigt att få komma hem och träffa familjen och vänner <3
 
Bilade tillbaka med pärlan som numera har en egen parkeringsplats i vår källare.
 
Hade jobb måndag och tisdag den här veckan. Ett tvådagars uppdrag som inte var speciellt skoj överhuvudtaget så jag är nästintill tacksam att vi inte behövde fortsätta där. Jobbsökning för fullt nu då det måste börja bli lite klirr i kassan snart om vi ska överleva här.
 
Frida last day at work:
 
 
Väl hemma i Söderhamn så smittade Elin mig med en släng förkylning och feber. Mår fortfarande inte hundra men har åtminstone ingen feber kvar. Så i måndags jobbade jag med 40 graders feber. Trodde jag skulle nästintill men jag tog mig igenom det. Kändes inte som jag hade mycket val.. kunde ju inte tacka nej till jobb när jag skulle stå utan jobb två dagar senare igen.
 
 
Såhär pigg så jag ut med hjälp av lite smink, haha.
 
 
Annars händer det väl inte speciellt mycket mer för stunden i mitt liv. Träningen har ju fått lida nu när jag varit sjuk såklart.. men imorgon ska jag köra ett "hardcore armpass" som André så fint kallade det. Ingen pulshöjning blir det i alla fall då hostan och halsen inte mår helt hundra som sagt. Träningsväskan är redan packad. Antar att det säger att jag ser fram emot det en hel del? :)
 
Hann i alla fall träna några träningspass med brudarna hemma <3
 
 
Om vi bortser från att jag inte har ett jobb och en stadig inkomst samt att jag är lite sjuker så är livet bra fint nu. Jag trivs :)
 
Isabelle kommer förresten hit imorgon och kikar läget på Oslo livet. Ska bli skoj att träffa fröken fräken igen :)
 
Fick förövrigt grillat när jag väl var hemma, tre gånger till och med. Bästa maten <3
 
 
Dags att avrunda. Nu ska jag ner på Rema och köpa frukt och bär.. vitaminerna ska få dänga skiten ur förkylningen en gång för alla.
 
Ta hand om er.
 

RSS 2.0