Det finns alltid något äkta att hålla fast vid..

Arbetsvecka nummer dos ute vid Gardermoen och Kuehne + Nagel och jag må säga att det går faktiskt riktigt bra. Jag trivs och arbetet kräver inte så mycket utan allting flyter på bra :)
 
Egopic fia igår på jobbet:
 
 
Eftersom jag har veckokontrakt så är jag givetvis fortfarande arbetssökande under tiden jag arbetar där ute och har två intervjuer inbokade nästa vecka. En genom ett bemanningsföretag och en genom ett företag direkt. Sen väntar jag ju såklart på besked för hur det gick på intervjun i fredags med.
 
Stormtrivs i alla fall med livet i Oslo. Jag var lite nere och deppig en stund när jag gick arbetslös eftersom det kostar en hel del att bo här och utan pengar går det inte riktigt ihop. Men nu är jag tillbaka och trivs lika bra som innan igen :)
 
Tränade igår efter jobbet. Slutade 16, var hemma 16.45 och träningen började 17. Med min kära PT såklart :) Hårt och tungt pass.. men jag mår så jäkla bra av det.
 
Mina händer börjar få känna av vikterna. Haha.. men det ska dom minsann ha:
 
 
Lite svårt att kombinera mitt och Andrés schema när jag jobbar dagtid dock så den här veckan blir det inget mer PT-pass.. men däremot så tänkte jag försöka ta mig igenom nått cardiopass åtminstone :)
 
Tänkte bara uppdatera lite kort.. ta hand om er så hörs vi mer :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0