Jag har sett kärlek från båda sidor nu..

 

.. från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner
och nu minns jag .. 

jag förstår inte kärlek, inte det minsta.

 

 Jag har spenderat min söndag på bästa sätt. Nämligenmed två timmars poledance :) Första timmen på drop in kurs och andra timmen all by myself. Filmade en snabb snutt, vilket även är första gången jag ens filmar när jag dansar. Håller dock inte tricken nå länge och skyndar mig igenom allting.. men jag "dansade" inte till någon musik, vilket resulterar i det tyvärr. Men nästa gång ska jag be Isabelle filma och så dansar jag till musik så blir det nog bättre.

 

Isabelle kom hit för en vecka sedan ungefär och har bestämt sig för att flytta in hos oss nu när Nathalie flyttar ut. Så det blir nog alldeles utmärkt. Hon söker jobb som aldrig förr och det löser sig nog snart :)

 

Jag har dessutom kirrat nytt jobb på Kuehne + Nagel ute vid Gardermoen :) Jobbade där hela förra veckan och ska jobba där den här veckan med. Jag får dock veckokontrakt eftersom jag är anställd av ett bemanningsföretag.. men det går bra. 

 

Var på intervjuAsko som sommarvikarie i fredags. Det verkade lovade så jag håller tummarna för det. Tror jag skulle stormtrivas där :)

 

Men nu ska jag skypa lite innan det är dags för sängen. Börjar jobba 8.00 imorgon och det tar ca 35 minuter ut till jobbet så måste upp med tuppen. Sen väntas träning på kvällen <3

 

Dags att avrunda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0