Some things just make sense

Sliten och sjuk men tillbaka i Oslo. Blev lång påskledighet. Tog flyget hem den 28 och kom tillbaka först nu i söndags den 7. Men det var så mysigt att få komma hem och träffa familjen och vänner <3
 
Bilade tillbaka med pärlan som numera har en egen parkeringsplats i vår källare.
 
Hade jobb måndag och tisdag den här veckan. Ett tvådagars uppdrag som inte var speciellt skoj överhuvudtaget så jag är nästintill tacksam att vi inte behövde fortsätta där. Jobbsökning för fullt nu då det måste börja bli lite klirr i kassan snart om vi ska överleva här.
 
Frida last day at work:
 
 
Väl hemma i Söderhamn så smittade Elin mig med en släng förkylning och feber. Mår fortfarande inte hundra men har åtminstone ingen feber kvar. Så i måndags jobbade jag med 40 graders feber. Trodde jag skulle nästintill men jag tog mig igenom det. Kändes inte som jag hade mycket val.. kunde ju inte tacka nej till jobb när jag skulle stå utan jobb två dagar senare igen.
 
 
Såhär pigg så jag ut med hjälp av lite smink, haha.
 
 
Annars händer det väl inte speciellt mycket mer för stunden i mitt liv. Träningen har ju fått lida nu när jag varit sjuk såklart.. men imorgon ska jag köra ett "hardcore armpass" som André så fint kallade det. Ingen pulshöjning blir det i alla fall då hostan och halsen inte mår helt hundra som sagt. Träningsväskan är redan packad. Antar att det säger att jag ser fram emot det en hel del? :)
 
Hann i alla fall träna några träningspass med brudarna hemma <3
 
 
Om vi bortser från att jag inte har ett jobb och en stadig inkomst samt att jag är lite sjuker så är livet bra fint nu. Jag trivs :)
 
Isabelle kommer förresten hit imorgon och kikar läget på Oslo livet. Ska bli skoj att träffa fröken fräken igen :)
 
Fick förövrigt grillat när jag väl var hemma, tre gånger till och med. Bästa maten <3
 
 
Dags att avrunda. Nu ska jag ner på Rema och köpa frukt och bär.. vitaminerna ska få dänga skiten ur förkylningen en gång för alla.
 
Ta hand om er.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0