They say home is a place you can choose to be..

.. and I’ve decided to carry home inside me so it’s not really as if I am leaving.
 
 
Veckorna går alldeles för fort. Jag skulle behöva 72 timmar till på varje dygn. Den här veckan har jag knappt varit hemma. Och när jag väl kommer hem är jag dödstrött och vill bara sova. Men det är ändå det fina, för då har jag fått ut maximalt av min dag :)
 
André skickade sms igår om att han hade fått in en avbokning så den tiden nappde jag på givetvis. Jobbade till 16, var på gymmet 17, körde ett tungt härligt pass. Men jag har någon sorts hatkärlek till dessa överkroppspass. Jag är så mycket svagare i det än i ben. Benpass älskar jag mer än allt <3
 
Gick hem från gymmet nöjd och belåten med slutkörda armar. Fixade spenattorsk. Vilket jag förövrigt käkat vareviga dag den här veckan. Något jag aldrig trodde om mig själv funkar faktiskt riktigt jäkla bra och jag är så fruktansvärt lycklig över det.. nämligen att följa ett kostschema. Jag äter strikt hela veckorna och på helgerna unnar jag mig något gott :) Och oftast blir det fruktsallad med lite glass eller vit choklad istället för påsar med chips, godis och dylikt.
 
 
Passade även på att köra lite cardioträning igår. Frida följde även med hon. Jag körde lite intervaller, jag som aldrig kör intervaller tycker faktiskt det gick rätt okej för att vara första cardiopasset efter sjukdom. Som jag alltid brukar tänka.. härifrån kan det bara bli bättre.
 
Mina nygamla vän:
 
 
Svettlana tog sig igenom även detta löppass:
 
 
Resultatet:
 
Nu ska jag duscha och packa väskan för imorgon åker jag, Isabelle och Frida till Sverige för att hämta hit alla Isabelles saker. Sen är hon officiellt norgebo även hon :)
 
Ta hand om er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0