En djävulsk envishet.

Två hektiska dagar har passerat.

Måndagen började med jobb och sedan PT-timme. Hårt och skönt pass. Direkt hem efteråt och sova lite snabbt innan jobb väntade 03.00. Avslutade jobbet idag 15.00.. åkte hem och tog mig en powernap innan PT-timme nummer dos denna vecka väntade en tisdag som denna. 
 
 
Tog mig an och fixa en förjäkla god middag idag också, nämligen västerbottenostinbakad laxfilé. Fick även så jag kan ha med matlåda imorgon till jobbet :)
 
Har äntligen lagt mig till sängs, slängt in en tvätt i maskinen och är nyduschad. Blir något avsnitt pretty little liars innan sovdags. 
 
Jag är kär i mitt liv. Allting är så som jag vill att det ska vara. Jag hoppas bara jag, Frida och Louise hittar ett nytt och bra jobb efter Coca Cola jobbet är slut. Hamnar gärna på samma lager även då. Då skulle allting vara perfekt :)
 
Jag har dessutom hittat tillbaka till min passion.. det vill säga, träningen. 24/7 tänker jag på träning, träning och träning. Jag tränar hälsosamt numera, äter bra och tar vila när vila behövs.. och har även en jäkla bra PT som gör mig motiverad :)
 
Känner mig däremot halv utan poledancen <3
 
 
Hade en tid i mitt liv då jag tränade väldigt ohälsosamt och var träningsnarkoman. Gick hemifrån vid 07.30 och direkt efter skolan så gick jag upp till vår simhall i Söderhamn, samm 100 vändor, gick tillbaka till stan och körde tre gruppass och därefter basketträning innan jag gick hem till Vågbro. Och allt det med en ynka lite frukost i magen och kanske en banan eller två. När jag sedan kom hem vid 23 på kvällen så kunde jag ofta hoppa maten på grund av att hungern inte fanns där. Och så gjorde jag.. vecka in och vecka ut. Tills det blev lite tjaffs på hemmaplan och jag la ner allt.. av anledning att jag inte orkade bråka. Min kropp var helt tömd. Inte ens lite energi fanns kvar..
 
Så nu förtiden försöker jag tänka efter före. Se vad som kan gå fel och hålla tillbaka när jag vill för mycket. Lagom är bäst. 
 
Förutom det så önskar jag er en fin träningsvecka :)
 
På återseende :)
 
 
 

Just don't give up.

Det gick sådär med att hålla bloggen vid liv. Det har varit full rulle exakt hela veckan.. vi har knappt varit hemma någonting alls.
 
Kirrade fina naglar sist jag var hem till Sverige:
 
 
Passade även på att klippa mig och färga håret:
 
 
Min vecka:
 
Måndagen började med PT-timme och sedan jobb från 15-23.
 
 
Tisdagen körde jag och Frida lite cardioträning och sedan blev det jobb och övertidsjobb.. vilket innebär att jag var hemma vid 05 på morgonen.
 
Min konditon ligger inte helt på bott åtminstone men har fortfarande mycket att jobba på. Första delmålet blir 1 mil på 45 minuter.
 
 
Trött tjej efter cardioträning:
 
 
Onsdagen var det jobb och övertidsjobb igen.
 
Torsdagen sov jag alldeles för länge och sedan var det bara att åka till jobbet igen.
 
Fredagen var det dags för PT-timme och sedan jobb och övertidsjobb därefter. 
 
Louise under fredagens övertid:
 

Frida jobbar och står i:
 
 
.. och Dadmir kör städbil och är lika dryg som bara han kan vara, haha:
 
 
Lördagen shoppade jag, Frida och Louise ute i Strømmen storsenter hela dagen, var hemma vid 20 tiden först och då andades vi lite sen satt jag och Frida igång med storstädning av garderob, kök och badrum. Var väl klara sisådär 00 någon gång. Andra festar.. vi städar.
 
Lördagens shoppingdag:
 
 
I väntan på tåget hem:
 
 
Lördagskvällsnöje:
 
 
Söndag, älskade söndag. Tog mig en välbehövlig sovmorgon.. ja okej, jag sov i 12 TIMMAR. Sinnessjukt men välbehövligt. Och resterande del av dagen har jag bara kikat serier och slappat. Det får man ibland :)
 
Måndag imorgon igen och då väntar sista veckan på Coca Colas lager. Lagret läggs ju nämligen ner och alla sparkas. Så måste prioritera lite jobbsök den här veckan som kommer också. Känns tråkigt men samtidigt spännande att prova något nytt :)
 
Har även PT-timme imorgon så laddar för fullt inför det. Få saker jag tycker är så sjukt skoj som träning faktiskt och ännu mer roligt blir det när man sätter upp mål med sin träning. Två av mina mål är att kunna göra 8 chins på egen hand samt springa 1 mil på 45 minuter. Och jag tänker klara det. Punkt.
 
Nästan ett år gammal bild (tagen 21 maj 2012) får hänga på i dagens inlägg:
 
 
Fick även med mig ett par schyssta tights sist jag var till Sverige:
 
 
Dags att avrunda, ska ju trotts allt upp 05 imorgonbitti.
 
Ha en fantastiskt vecka mina vänner :)
 
På återseende.
 

Haters always gonna hate.

Jag tänkte ge det ett försök att börja skriva lite här på bloggen igen. Mest för min egen skull men även för de som vill följa mitt liv här i Oslo.
 
Ja just det, jag flyttade till Oslo den 26 november med ett dussin kottar genom arbetsförmedligen i min hemstad. Vi fick gratis boende på ett hostel den första månaden och sedan flyttade jag in i en lägenhet med Frida Lindberg (som jag känt i mer än 13 år) och Nathalie Anteskog (som jag lärde känna genom arbetsförmedligen). 
 
Bild på mina roomies under nyår (dock inte i vår lägenhet utan på en fest)..
 
 
Jag stormtrivs här i Norge och jobbar för tillfället på Coca colas lager och har gjort det sedan 3 december. Dock så kommer lagret stängas ned i mars och alla blir sparkade, så då tänkte jag försöka hitta ett nytt lager att trivas på :)
 
Kör lite random bilder på lagerbiten här nedanför..
 
 
Har dessutom äntligen kommit igång med träningen och jag vet att det här året kommer ge mig mycket. Självförtroende, utveckling och förändring. För just det, jag tog äntligen tag i det.. jag köpte mig en personlig tränare här på centret som jag tränar på. Någonstans inombords visste jag att jag inte skulle ta tag i det utan Elin (som jag tränade med på hemmaplan).
 
 
Nu ska musklerna få smaka.. denna bild tog jag i början av tiden på coca colas lager. Enbart för att se om det kommer vara någon skillnad om någon månad. Så jag får väl ta en ny om några månader och jämföra, haha.
 
 
Hade min första träning med mina nya PT i fredags men jag har även hunnit med en hel del gruppass. Åker hem till Sverige på torsdag för ett litet besök innan jag återvänder igen på söndagkväll/natt.. så nästa vecka väntar träningen igen. Förhoppningsvis är han frisker då, han hade nämligen åkt på feber och vi var tvungen att ställa in PT timmen igår. 
 
Mina awesome'a better bodies tights. I just love them. Träningen blir så mycket roligare med kläder som är roliga :)
 
 
Eftersom passet blev inställd så deppade jag givetivis inte ihop totalt, för jag var fortfarande bakfull sedan lördagens fest och insåg att nu när träningen kommer köras igång rejält så får festen kliva åt sidan. Men ibland får man. Jag, Frida och Louise körde ett gruppass istället och sedan ställde jag och Frida oss på löpbandet
 
 
HERREGUD (!!!) är allt jag vill säga. Min kondition är nere på botten åter igen. Så nu gäller det att kämpa sig upp till toppen igen. Jag vet att jag kan och jag kommer göra det. Att ge upp är inget alternativ och jag tänker aldrig känna mig nöjd.. för sekunden jag känner mig nöjd.. så kommer det vara precis då jag slutar sträva efter att bli ännu bättre. 
 
Men jag gick i mer än fem minuter av den tiden som jag körde så jag vet att kör jag bara på och håller i så kommer det gå galant :)
 
Tillägnar rubriken av detta inlägg till denna bild. Haters always gonna hate. Och jag vet att åsikterna om att lägga ut vissa saker på internet/online är otroligt många. Men det är ju trotts allt mitt liv och min blogg so I can do whatever I want to.
 
Min utgångsform. Om några månader tar jag en ny och ser om det blivit någon skillnad..
 
 
Ni är för all del välkomna att skriva spydiga kommentarer och vara nedlåtande. Jag har lärt mig att inte ta åt mig utav saker folk inte kan säga en upp i ansiktet utan fegt skriver bakom sin datorskärm :)
 
Frida Schön var helt fascinerad över att jag klarade av att göra en chins eller två utan hjälp sist vi möttes på gymmet så jag fick mig ett fint smeknamn på vinglaset i lördags, haha..
 
 
 
Bildbomade er lite dagen till ära. Lätt hänt dock när man inte bloggat på flera månaders tid. 
 
På återseende mina kära.

RSS 2.0