En djävulsk envishet.

Två hektiska dagar har passerat.

Måndagen började med jobb och sedan PT-timme. Hårt och skönt pass. Direkt hem efteråt och sova lite snabbt innan jobb väntade 03.00. Avslutade jobbet idag 15.00.. åkte hem och tog mig en powernap innan PT-timme nummer dos denna vecka väntade en tisdag som denna. 
 
 
Tog mig an och fixa en förjäkla god middag idag också, nämligen västerbottenostinbakad laxfilé. Fick även så jag kan ha med matlåda imorgon till jobbet :)
 
Har äntligen lagt mig till sängs, slängt in en tvätt i maskinen och är nyduschad. Blir något avsnitt pretty little liars innan sovdags. 
 
Jag är kär i mitt liv. Allting är så som jag vill att det ska vara. Jag hoppas bara jag, Frida och Louise hittar ett nytt och bra jobb efter Coca Cola jobbet är slut. Hamnar gärna på samma lager även då. Då skulle allting vara perfekt :)
 
Jag har dessutom hittat tillbaka till min passion.. det vill säga, träningen. 24/7 tänker jag på träning, träning och träning. Jag tränar hälsosamt numera, äter bra och tar vila när vila behövs.. och har även en jäkla bra PT som gör mig motiverad :)
 
Känner mig däremot halv utan poledancen <3
 
 
Hade en tid i mitt liv då jag tränade väldigt ohälsosamt och var träningsnarkoman. Gick hemifrån vid 07.30 och direkt efter skolan så gick jag upp till vår simhall i Söderhamn, samm 100 vändor, gick tillbaka till stan och körde tre gruppass och därefter basketträning innan jag gick hem till Vågbro. Och allt det med en ynka lite frukost i magen och kanske en banan eller två. När jag sedan kom hem vid 23 på kvällen så kunde jag ofta hoppa maten på grund av att hungern inte fanns där. Och så gjorde jag.. vecka in och vecka ut. Tills det blev lite tjaffs på hemmaplan och jag la ner allt.. av anledning att jag inte orkade bråka. Min kropp var helt tömd. Inte ens lite energi fanns kvar..
 
Så nu förtiden försöker jag tänka efter före. Se vad som kan gå fel och hålla tillbaka när jag vill för mycket. Lagom är bäst. 
 
Förutom det så önskar jag er en fin träningsvecka :)
 
På återseende :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0