Haters always gonna hate.

Jag tänkte ge det ett försök att börja skriva lite här på bloggen igen. Mest för min egen skull men även för de som vill följa mitt liv här i Oslo.
 
Ja just det, jag flyttade till Oslo den 26 november med ett dussin kottar genom arbetsförmedligen i min hemstad. Vi fick gratis boende på ett hostel den första månaden och sedan flyttade jag in i en lägenhet med Frida Lindberg (som jag känt i mer än 13 år) och Nathalie Anteskog (som jag lärde känna genom arbetsförmedligen). 
 
Bild på mina roomies under nyår (dock inte i vår lägenhet utan på en fest)..
 
 
Jag stormtrivs här i Norge och jobbar för tillfället på Coca colas lager och har gjort det sedan 3 december. Dock så kommer lagret stängas ned i mars och alla blir sparkade, så då tänkte jag försöka hitta ett nytt lager att trivas på :)
 
Kör lite random bilder på lagerbiten här nedanför..
 
 
Har dessutom äntligen kommit igång med träningen och jag vet att det här året kommer ge mig mycket. Självförtroende, utveckling och förändring. För just det, jag tog äntligen tag i det.. jag köpte mig en personlig tränare här på centret som jag tränar på. Någonstans inombords visste jag att jag inte skulle ta tag i det utan Elin (som jag tränade med på hemmaplan).
 
 
Nu ska musklerna få smaka.. denna bild tog jag i början av tiden på coca colas lager. Enbart för att se om det kommer vara någon skillnad om någon månad. Så jag får väl ta en ny om några månader och jämföra, haha.
 
 
Hade min första träning med mina nya PT i fredags men jag har även hunnit med en hel del gruppass. Åker hem till Sverige på torsdag för ett litet besök innan jag återvänder igen på söndagkväll/natt.. så nästa vecka väntar träningen igen. Förhoppningsvis är han frisker då, han hade nämligen åkt på feber och vi var tvungen att ställa in PT timmen igår. 
 
Mina awesome'a better bodies tights. I just love them. Träningen blir så mycket roligare med kläder som är roliga :)
 
 
Eftersom passet blev inställd så deppade jag givetivis inte ihop totalt, för jag var fortfarande bakfull sedan lördagens fest och insåg att nu när träningen kommer köras igång rejält så får festen kliva åt sidan. Men ibland får man. Jag, Frida och Louise körde ett gruppass istället och sedan ställde jag och Frida oss på löpbandet
 
 
HERREGUD (!!!) är allt jag vill säga. Min kondition är nere på botten åter igen. Så nu gäller det att kämpa sig upp till toppen igen. Jag vet att jag kan och jag kommer göra det. Att ge upp är inget alternativ och jag tänker aldrig känna mig nöjd.. för sekunden jag känner mig nöjd.. så kommer det vara precis då jag slutar sträva efter att bli ännu bättre. 
 
Men jag gick i mer än fem minuter av den tiden som jag körde så jag vet att kör jag bara på och håller i så kommer det gå galant :)
 
Tillägnar rubriken av detta inlägg till denna bild. Haters always gonna hate. Och jag vet att åsikterna om att lägga ut vissa saker på internet/online är otroligt många. Men det är ju trotts allt mitt liv och min blogg so I can do whatever I want to.
 
Min utgångsform. Om några månader tar jag en ny och ser om det blivit någon skillnad..
 
 
Ni är för all del välkomna att skriva spydiga kommentarer och vara nedlåtande. Jag har lärt mig att inte ta åt mig utav saker folk inte kan säga en upp i ansiktet utan fegt skriver bakom sin datorskärm :)
 
Frida Schön var helt fascinerad över att jag klarade av att göra en chins eller två utan hjälp sist vi möttes på gymmet så jag fick mig ett fint smeknamn på vinglaset i lördags, haha..
 
 
 
Bildbomade er lite dagen till ära. Lätt hänt dock när man inte bloggat på flera månaders tid. 
 
På återseende mina kära.

Kommentarer
Postat av: Zenia

Följer ju dig på instagram men det var ett tag sen jag kikade in här på din blogg. Vad roligt med Oslo :) min pojkvän flyttade också nyligen dit. Tränar du på någon studio där? Sköt om dig.

2013-02-19 @ 14:42:13
URL: http://www.strongandflexible.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0