I watched the world tear us apart.

Det blev aldrig någon PT-timme i torsdags så då gick jag på gruppass (cardio step intervall) och avslutade sedan med 15 minuter på löpbandet istället. 
 
 
Veckorna går så sjukt fort. Förstår inte att det är söndag redan. Förstår inte ens att vi redan haft helg, haha.
 
Storstädade under gårdagen. Men först körde jag ett stycke benpass på gymmet med Johan :)
 
 
Ser förövrigt ut som jag är misshandlad tack vare jobbet. Jag knuffar på pallar samt balanserar mot låren när jag lyfter ner pallar. Haha :)
 
Anledningen till att jag avskyr att städa:
 
 
 
 
Att bara damma runt om eller städa som en helt normal människa fungerar inte för mig. Jag är tvungen att dra ut allting, vika om allting och torka ur alla skåp/lådor. Sortera strumporna och underkläderna så de ligger i "bekvämaste", "bekväma" och "inte lika bekväma"-högar.
 
Sen så satt jag med diskborsten och skrubbade golvet inne på toaletten med. Lördagsnöje. Det tog mig sisådär 4,5 timme för två rum och en hall. Men nu är det minsann rent en liten stund med :) Det var ett himmelrike att sova i nybäddat vill jag lova med.
 
Har faktiskt gått in med ett bra motivation och attityd mot träning, mat och "fuskmat". Denna helg bytte jag ut det allra onyttigaste mot detta:
 
 
Dock så unnade jag mig cola idag och drack lite vin igår. Men ingen fest, utan vi hade det trevligt här hemma bara :)
 
Min fina söndagsfrukost:
 
 
Har precis haft en fin söndagsmåltid med min fina sambo Frida också:
 
 
Imorgon väntar nya tag på jobbet och ska jag vara helt ärlig så längtar jag lite.. :)
 
 
Nästa helg entrar jag hemstaden med ett fullspäckat schema för allt som måste hinnas göra på de ynka timmar jag är hemma. Men ska bli skönt att krama om min fina familj och hälsa på kråkan igen efter nästan 3 månader hemifrån. Pappa är dock inte hemma :(
 
Imorgon väntas en grym start på veckan, nämligen PT-timme :) Sen jobb från 13.00 - 20.30.
 
Ibland måste man bara ge sig själv en reminder.. "winners never quit, quitters never win". Världens bästa motto :)
 
 

Did you really think..

.. I wouldn't see this through, tell me I should stick around for you
tell me I could have it all.
 
 
Nu var det ett bra tag sedan uppdateringen hölls vid liv, nästan två veckor sedan. Började uppe på torrlagret i måndags.. men var inte där hela dagen utan hoppade in i frysen senare på dagen. Så jag har frågat efter att få fortsätta att jobba i frysen om det går att ordna eftersom jag trivdes bäst där.
 
 
Torr är väl egentligen det jag trivs minst med. Kyl är också skoj. Menar inte att torr är tråkigt.. men det är det tråkigaste av de tre olika alternativen.
 
Trodde dock aldrig att jag skulle gilla frys heller. -24 grader där inne. Men det är så mycket enklare beställningar och kylan går bra eftersom man har så pass mycket kläder på sig :)
 
Annars då? Försöker hålla igång träningen men jobbet i sig är som ett långt träningspass som jag kanske nämnt? Hade PT-timme i tisdags och tog 95 kg i marklyft. Nytt PB för min del :) Siktar på 100 kg inom snar framtid.
 
Var även på Paramore konsert på kvällen med Frida. Så sjukt bra och en riktigt trevlig tisdag :)
 
 
Provade en mörk öl som jag aldrig testat tidigare. För er som gillar mörk öl så kan jag rekommendera denna :)
 
 
Snart helg också, veckorna går så sjukt fort :)
 
Önskade jag vore i Norrköping och på Bråvalla festivalen i skrivande stund. Det hade varit nått det.

In the city that we love

Jobbet går fortfarande bra och jag trivs ännu mer, om det ens var möjligt. Jag och Frida jobbade övertid i lördags mellan 07.00-15.30. Gick utan problem och det var helt värt att kliva upp tidigt för.
 
 
Idag sov jag dock ut. Klev inte upp ur sängen förrän efter 11.30 tiden. Gjorde i ordning krabbelurer till frukost. Syndardag = syndarfrulle. Efter denna syndardag så inser jag att det inte är värt det längre. Jag har för fasta mål för att slösa bort det på att fuska med maten. Så efter idag så tänker jag köra strikt. Nyttigt och bra.
 
 
Visst kommer jag ta en kaka, äta en chokladbit eller dricka ett glas dricka någon gång.. men inte varje helg. Fest blir det dock nästa helg på midsommar.
 
Annars så är ju faktiskt fruktsallad mitt förstahands alternativ i vanliga fall så det ska nog gå utan problem :)
 
 
Livet är så jäkla fint här i Oslo annars. Jag har ett jobb jag älskar, två underbara sambos, träningen går bra och jag trivs med min PT, jag har hittat en träningskompis utöver PT-timmarna.. och med sol, värme och all den glädje det ger kan det inte bli mycket bättre :)
 
Det enda är väl att jag saknar min kära familj och kråkan så oerhört mycket. Två månader sen jag var hemma sist och det känns. Saknar givetvis mina kära vänner <3

I must confess..


.. I’m addicted to this
I can’t deny, I’d die without this
 
Push a little bit harder.
 
 
Mycket har hänt sedan sista uppdateringen. Jag har hunnit med att jobba sex dagar på Apotekslagret i Lørenskog och även sagt upp mig därifrån och börjat mitt jobb på ASKO. Den 10 juni började jag där och har gått två dagar under upplärning samt idag så jobbade jag all by myself. Sjukt skoj jobb och jag kommer trivas så bra där vet jag redan nu :) Trivs redan.
 
Sista dagen på Apotekslagret med terminalen på armen:
 
 
Och så bytte jag till ASKO <3
 
 
Jag och Frida jobbar nu på kyllagret och ska göra det juni ut sedan börjar vi på torrlagret. Ska bli skönt att komma upp på torr så man slipper klä på sig flera ton med kläder, haha :) Inte varmaste klimatet att jobba i precis. Dock så är jag glad att vi jobbar på kyl och inte frys för på fryslagret är det - 24 grader.
 
Träningen har gått lite upp och lite ned på sistone. Har för tillfället en irreterande motivationsdipp.. men jag försöker peppa mig själv. Hade i alla fall PT-timme under gårdagen och gjorde personbästa i marklyft, nämligen 90 kg. Siktar på 100 sträcket inom snar framtid och jag kommer klara det med min kära PT's hjälp. Det vet jag. Allting sitter i viljan :)
 
Marklyft är förövrigt min favoritövning av alla övningar. Så sjukt tungt men så sjukt skoj.
 
Jag tänker ändå vara nöjd över vart jag kommit hittills. Härifrån kan det bara bli bättre för jag vägrar ge upp. Winners never quit, quitters never win.
 
 
Idag blev det även ett pass med Johan på ringnes. Sjukt skoj att köra med honom med. Han förklarar allting så bra, vilket underlättar eftersom jag ännu inte känner mig trygg att köra själv. Ben är väl det enda jag känner att jag klarar själv.. men inte överkropp, riktigt ännu. Men jag ska lära mig det också. Det kommer så småningom.. :)
 
Just ja, för att bortse från träning. På torsdagkväll förra veckan tog vi bussen till Göteborg och andades svenskt luft för helgen. Det vankades nämligen Summerburst. Så sjukt skoj, bra och helt grymt väder. 
 
 
Tänkte även slänga in några ord angående träning och all runtom. Vissa tränar för att det är "inne".. och kommer sluta med träningen när allt med "fit hit och fit dit" svalnar. Vissa suckar även över alla bilder man knäpper på sig själv och slänger upp på offentliga sidor så som sin blogg, instagram, facebook och så vidare. MEN.. det de inte heller förstår då är att för vissa personer betyder träningen mer än allt och viljan att utvecklas är oerhört stor. För mig är det inte bara något tillfället. Jag har tränat hela mitt liv, gym är nytt.. bara tränat gym sedan förra sommaren. Men jag spelade basket i 11 år, gick på tusentals gruppass, dansade poledance och aerial hoop, samm och sprang. Hade även en liten period där med fotboll. Så att jag skulle lägga ner träningen är inte ens ett alternativ.
 
Så det jag egentligen vill ha sagt med allt är, låt oss ha våran gnista i livet.. låt oss visa oss själva och andra vår utveckling, låt oss skriva om träning, uppdatera från gymmet och skryta om hur tungt vi orkade lyfta idag eller hur många gånger i veckan vi hann träna. Se det som att vi hittat en passion vi älskar. Något vi vill visa för omvärlden och för att säga det från eget hjärta så tänker jag på träning 24/7.. så att inte skriva om det vore omöjligt. Jag älskar att se mina vänner, random okända människor och mig själv utvecklas. Jag älskar att läsa om hur ofta, hur hårt och hur bra folk tränar. Jag älskar träning rent av. Så att sura, bittra människor ska få försöka förstöra det kommer inte ske.
 
Och slutligen, tack till alla er som delar min passion och orkar diskutera det med mig allt för mye <3
 
Så dags att avrunda. Nu fick jag det sagt.
 
Ta hand om er så hörs vi när vi hörs :)
 
 

RSS 2.0