I must confess..


.. I’m addicted to this
I can’t deny, I’d die without this
 
Push a little bit harder.
 
 
Mycket har hänt sedan sista uppdateringen. Jag har hunnit med att jobba sex dagar på Apotekslagret i Lørenskog och även sagt upp mig därifrån och börjat mitt jobb på ASKO. Den 10 juni började jag där och har gått två dagar under upplärning samt idag så jobbade jag all by myself. Sjukt skoj jobb och jag kommer trivas så bra där vet jag redan nu :) Trivs redan.
 
Sista dagen på Apotekslagret med terminalen på armen:
 
 
Och så bytte jag till ASKO <3
 
 
Jag och Frida jobbar nu på kyllagret och ska göra det juni ut sedan börjar vi på torrlagret. Ska bli skönt att komma upp på torr så man slipper klä på sig flera ton med kläder, haha :) Inte varmaste klimatet att jobba i precis. Dock så är jag glad att vi jobbar på kyl och inte frys för på fryslagret är det - 24 grader.
 
Träningen har gått lite upp och lite ned på sistone. Har för tillfället en irreterande motivationsdipp.. men jag försöker peppa mig själv. Hade i alla fall PT-timme under gårdagen och gjorde personbästa i marklyft, nämligen 90 kg. Siktar på 100 sträcket inom snar framtid och jag kommer klara det med min kära PT's hjälp. Det vet jag. Allting sitter i viljan :)
 
Marklyft är förövrigt min favoritövning av alla övningar. Så sjukt tungt men så sjukt skoj.
 
Jag tänker ändå vara nöjd över vart jag kommit hittills. Härifrån kan det bara bli bättre för jag vägrar ge upp. Winners never quit, quitters never win.
 
 
Idag blev det även ett pass med Johan på ringnes. Sjukt skoj att köra med honom med. Han förklarar allting så bra, vilket underlättar eftersom jag ännu inte känner mig trygg att köra själv. Ben är väl det enda jag känner att jag klarar själv.. men inte överkropp, riktigt ännu. Men jag ska lära mig det också. Det kommer så småningom.. :)
 
Just ja, för att bortse från träning. På torsdagkväll förra veckan tog vi bussen till Göteborg och andades svenskt luft för helgen. Det vankades nämligen Summerburst. Så sjukt skoj, bra och helt grymt väder. 
 
 
Tänkte även slänga in några ord angående träning och all runtom. Vissa tränar för att det är "inne".. och kommer sluta med träningen när allt med "fit hit och fit dit" svalnar. Vissa suckar även över alla bilder man knäpper på sig själv och slänger upp på offentliga sidor så som sin blogg, instagram, facebook och så vidare. MEN.. det de inte heller förstår då är att för vissa personer betyder träningen mer än allt och viljan att utvecklas är oerhört stor. För mig är det inte bara något tillfället. Jag har tränat hela mitt liv, gym är nytt.. bara tränat gym sedan förra sommaren. Men jag spelade basket i 11 år, gick på tusentals gruppass, dansade poledance och aerial hoop, samm och sprang. Hade även en liten period där med fotboll. Så att jag skulle lägga ner träningen är inte ens ett alternativ.
 
Så det jag egentligen vill ha sagt med allt är, låt oss ha våran gnista i livet.. låt oss visa oss själva och andra vår utveckling, låt oss skriva om träning, uppdatera från gymmet och skryta om hur tungt vi orkade lyfta idag eller hur många gånger i veckan vi hann träna. Se det som att vi hittat en passion vi älskar. Något vi vill visa för omvärlden och för att säga det från eget hjärta så tänker jag på träning 24/7.. så att inte skriva om det vore omöjligt. Jag älskar att se mina vänner, random okända människor och mig själv utvecklas. Jag älskar att läsa om hur ofta, hur hårt och hur bra folk tränar. Jag älskar träning rent av. Så att sura, bittra människor ska få försöka förstöra det kommer inte ske.
 
Och slutligen, tack till alla er som delar min passion och orkar diskutera det med mig allt för mye <3
 
Så dags att avrunda. Nu fick jag det sagt.
 
Ta hand om er så hörs vi när vi hörs :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0