Don't be fooled by everything you see.

"There's some women out there who talk and stare
who never seem to let down their hair
like to past judgment, but they're just scared
and don't know what they're missing, so they better beware."
 
 
Måndagen var ingen vanlig måndag denna vecka. Jag satt inte på bussen ut till Visperud och jobbet.. nej, istället sov jag ut innan jag gick ned till Elixia och körde ett PT-pass och därefter åkte jag vidare till en arbetsintervju.
 
Intervjuen gick bra, det var genom ett bemanningsföretag (vilket jag även var anställd genom när jag arbetade på coca cola) och dom skulle höra av sig om dom hittade ett passande uppdrag åt mig.
 
Laddade upp inför intervjun på  bästa sätt:
 
 
Vilket förövrigt lär vara minst min 20:onde krossade spegel? Jag verkar vilja ha otur i mitt liv.
 
 Kvällen spenderades framför datorn med fruktsallad och pretty little liars innan sovdags.
 
 
Idag kom Louise hit och mötte upp oss sedan tog vi bussen ut till Diplom is och Rignes för att söka jobb. Blev även uppringda av Rett Bemanning som ville att vi skulle komma på intervju imorgon - bokat och klart klockan 09.30 för oss alla tre. 
 
Jag och Frida åkte in till stan och käkade pizzabuffé på Egon och shoppade lite. Fick äntligen med mig L Glutamin som jag letat land och rike runt efter men alla har haft just det slutsålt. 
 
 
Städat och lagat mat har jag även hunnit med. Torskmiddag fick det bli idag. Supergott och jag lyckades väldigt bra måste jag erkänna :)
 
Tänkte passa på att visa er mitt rum här i Oslo:
 
 
Imorgon väntas som sagt först och främst en till arbetsintervju innan jag ska iväg på PT-pass. Kvällen är ännu oplanerad men det hinner nog ändra på sig det med.
 
På återséende!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0