Du frågade vem som förstört mig..

.. och jag gav dig inget svar.
 
Idag har jag hängt med min kära sambo hela dagen lång, vilket jag förövrigt gör nästintill vareviga dag vecka in och vecka ut men ändå. Vi tog oss en tur till Godte slottet och köpte alldeles för mycket godis och lite dricka och givetvis följde även en påse ostbågar med mig ut därifrån.
 
Bild på oss från här om dagen:
 
 
Magen har bråkat en hel del idag, av olika orsaker som jag är medveten om så inget att oroa sig över direkt. Men blev en hemmakväll i alla fall. Sambo nummer två, nämligen Nathalie joinade oss lite senare också. Vi har kört lite musikquiz (jag gick ut hårt i början men fick dessvärre gratulera henne till vinsten). 
 
Sitter för stunden och äter kvarg. Vilket jag skulle kunna leva på om jag fick. 
 
Imorgon ska jag jobba en stund på Egon, likaså söndag. Sista gången jag arbetar där då jag sagt upp mig. Jag tycker inte det är värt att ha ett arbete där man inte trivs helt enkelt. Då är jag hellre arbetslös.
 
Jag och löpbandet var inte alls överrens igår. Hade ställt mig in på 45-60 minuters cardio men nej, 15 minuter fick det bli innan jag riktigt grinig gick av löpbandet och gick hem. Ibland får man känna sig besegrad.
 
 
 
På återséende!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0