Fanns det en plats i hennes värld för två?

Denna dag började med intervju tillsammans med både Frida och Louise. Vi var på ett bemanningsföretag där dom såg det positivt att vi kände varandra sedan tiden på Coca Cola och skulle se om även kanske Viktor och Pontus var aktuella för att arbeta för dom. Skulle vara sjukt skoj att hamna på samma lager igen :)
 
Skyndade därifrån in till stan igen eftersom jag hade bokat PT-timme klockan 11.00. Och i tid hann jag minsann också. Körde ett hårt men ruskigt skoj pass idag. Benen var helt tömda på energi efteråt.  
 
Ska börja lägga in lite strechtimmar här och där numera också. Hitta tillbaka till vigheten. Målet är att klara både spagat och split.
 
 
Lite senare mot kvällen kände jag mig dock lite småhängig. Magen bråkade och jag vet mycket väl att jag stressat för mycket idag så jag tog mig en nap två timmar.
 
Joinade min kära sambo, det vill säga, Frida ner till Elkjöp därefter eftersom fröken skulle införskaffa sig en padda. Passade även på att handlade lite nyttig mat. Tänk att André (PT) fick pli på mig till slut också..
 
 
Så resterande del av kvällen har gått åt till att laga matlådor. Torsk, lax och sötpotatis. Brunt ris kirrade jag igår. Haha.. har verkligen insett vilken ny värld det är att faktiskt laga mat. Sjukt tråkigt dock. Men det är tammefasiken svårt..
 
Som igår.. då fick jag äta min torsk utan mitt ris för inte visste väl jag att ris tog så lång tid som det faktiskt gjorde att tillaga?
 
Men nu ska jag avrunda och glo serier.
 
På återséende!
 
 

Kommentarer
Postat av: pontus

Hade varit grymt om jag hamnade på samma :D och Viktor!

Svar: Minst sagt :) Det hade varit guld <3
Malin Larsson

2013-03-13 @ 22:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0