Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig..

 
".. om du leker med mig."
 
 
När jag kom till Norge så skrev jag ett anställningsavtal med Egon på Karl Johan efter bara någon vecka. Arbetade där en dag sen så blev det liksom fullt upp med lagerjobbet så jag hann inte med. Jobbade ju även där i lördags och det var dessutom min sista dag då jag helt enkelt inte trivdes och tyckte inte det var värt pengarna. Jag har haft ett jobb tidigare som jag inte trivdes med och det var när jag arbetade på Teleperformance i Söderhamn - och nej, jag gör inte om det. Så jag sa upp mig där och ja, that's it.
 
Såhär mycket trivdes jag:
 
 
Tänkte bara framföra det.
 
Morgonsnygg:
 
 
Idag har det varit en väldigt bra dag. Började dagen med att åka in på Ung Info för att skriva ut lite papper. Sen tog vi oss vidare till en Netcom butik och bytte abonnemang till Chess. Det var helt enkelt ett bättre val för oss - och definitivt billigare.
 
Sen mötte vi upp fröken Louise för en fika. Oerhört trevligt och jag kände mig väldigt social. Något jag inte känt mig den senaste veckan överhuvudtaget, så det var nice :)
 
Vi fikade, jag sökte ett receptionistjobb på ett Best Western hotell (skulle vilja arbeta extra, typ ringhjälp, som receptionist). Sen shoppade vi lite, sprang runt lite på gator vi inte upptäckt och hade en trevlig dag - men ack så kall. Det är fan vinter i luften här i Oslo vill jag lova.
 
Shoppade en fin liten burk till topsen. Detaljer som får mig att trivas ännu bättre helt enkelt. Det är det lilla som gör det :)
 
 
Sen gav Louise upp så jag och Frida shoppade det sista och begav oss hemöver. Väl hemma var jag duktig och skulle laga mat.. men Frida hade köpt en pizza (ni vet sån man slänger in i ugnen) och det såg så gott ut så torsken blev utbytt till pizza - förlåt André
 
Mätt som en plätt glömde ju jag givetvis bort en sak. Efter ca en timme när maten fått smälta lite och jag taggade inför ett pass på löpbandet så öppnar jag dörren och känner en matlukt, kunde inte riktigt tyda vad det var men det luktade rätt gott. Nathalie säger då "ja.. alltså, det var lite bränd sötpotatis i ugnen". DAAAAAMN!! Den hade ju jag glömt bort totalt.
 
 
Så går det när kocken Malin ska göra mat.
 
Haha.. men trotts att den stått där så länge så smakade jag på den och den var fan god. Kastade dock den ändå. Men Frida citerade mig på fb:
 
"Frida Charlotte Lindberg "Det värsta är att det luktar inte bränt bränt, utan bränt gott! Jag tänker fan äta dom."
 
Haha :)
 
Vi gick i alla fall ned till Elixia och ställde oss på löpbandet. Benen var tunga idag men vi tog oss igenom det. 40 minuter hann jag med innan det var dags att gå hem och Elixia stängde för dagen. Alltid något :)
 
 
Helt slut checkade jag ut och gick hem till duschen.
 
 
Har förresten köpt världens finaste body lotion. Coconut shimmer body lotion från The body shop. Ni som känner mig vet att jag är helt tokig i allt som glittrar - och givetvis ska även min kropp göra det, haha.
 
 
Dessutom luktar den fantastiskt gott :)
 
Imorgon väntas först PT-timme och sedan intervju på eftermiddagen. Livet leker här i Oslo. Nu hoppas jag på att vi allihopa (jag, Louise och Frida) får jobbet. Vi har alla bokad intervju imorgon i alla fall så håll era tummar för oss :)
 
Avslutar inlägget med lite egokort.
 
 
Ta hand om er :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0