Make yourself proud.

Om någon hade frågat mig för ett år sedan innan allt med Norge kom på tal så hade jag svarat att jag aldrig skulle kunna tänka mig att flytta till Norge och inte heller bo tillsammans med vänner. Eller bo tillsammans med någon, överhuvudtaget.
 
Men att flytta till Norge och bo tillsammans med Frida kan vara mina bästa val jag gjort på länge. Både för min karriärs skull och för min hälsas skull. Jag tar hand om mig själv på ett helt annat sätt här.
 
Angående karriär.. eller ja, karriär och karriär. Att ta sig framåt i arbetslivet åtminstone. Om jag bodde kvar i Söderhamn så hade jag nog haft en jobb jag inte innerst var intresserad av och jag hade nog inte tagit mig någon annanstans på oerhört länge. Här har man helt andra möjligheter och lager är något jag verkligen hoppas på att få fortsätta jobba med. För jag trivs med det.
 
Senare i livet hoppas jag på att få arbeta med något inom träning och kost. Vad vet jag inte.. jag vet bara att jag brinner för det och vill lära mig allt. Jag tror inte PT is the thing for me.. men kanske någonting annat så som kostlära eller nått. Vi får vänta och se vad som sker :)
 
Sen för hälsans skull. Hemma i Söderhamn så hade jag någon sorts press på mig själv som jag inte ens själv kan förklara. Den fanns liksom bara där. Som att jag hade något att bevisa. Och här är den borta. Min magkatarr har varit bättre än på många år sen jag flyttade hit. Det är som att det här är min fristad där ingen kan tvinga mig eller förväntar sig något av mig. Utan all tid här är min. Bara min. Där jag ska göra mig själv stolt och nöjd.
 
Och jag vill tacka mig själv tusenfallt över att jag köpte PT-timmar. Det är det absolut bästa valet jag gjort sedan jag kom hit för mig egna skull. Lyckan jag känner inombords när jag vet att jag ska få träna är obeskrivlig. Det är som jag svävar på rosa moln. Och när detta även kommer ge resultat så kommer jag aldrig mer komma ned.
 
Ser förjävla bitter ut men det var jag ikke. Innan dagens PT-timme :)
 
  
Så jag ber alla mina kära vänner om ursäkt för att det enda jag snackar om är träningar, vad jag gjorde idag, vad jag förbättrade mig på, vad jag vill uppnå, hur man gör si, hur man gör så, vad mitt mål är osv. Men jag försöker dela min glädje och ibland är jag som en tjatig liten gnatmaja som tjatar och gnatar om träning. Ber om ursäkt för det.
 
Men att ha ett mål och en strävan är fan i mig det bästa som finns. 
 
PT-timme igår. PT-timme idag. Cardio ikväll. PT-timme imorgon. Hemresa och vila på torsdag. Förmodligen vila fredag. Sen hoppas jag på några gympass med fröken Nyman på lördag och kanske måndag? :)
 
Och kosten sköter jag bättre än någonsin. 
 
Life is good :)
 
Ta hand om varandra så hörs vi mer.
 
Lika lycklig som jag var den här dagen är jag dagligen numera. Kort från 2006. Avslutning från högstadiet. Sjukt längesen.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0