Obsession in the making.

Något jag tycker är oerhört viktigt när man börjar träna är att hitta rätt träningsform. Annars tvingar man sig till träningen istället för att känna - åh, vad roligt det ska bli.
 
Jag har tränat mer eller mindre hela mitt liv. Eller ja, i alla fall sedan nio års ålder. Så jag överdrev väl kanske lite när jag sa hela mitt liv. Började i alla fall med basketen då (och spelade 11 år). Provade på fotboll en sväng i högstadiet. Började därefter simma, promenera rejäla promenader som varade i timmar, gick på gruppass och dylikt. Sedan blev det poledance och aerial hoop.. och tillslut kom gym in i bilden. 
 
Min favoritträning är utan tvekan poledance och aerial hoop. Det är min passion. Skulle gärna vilja prova på aerial silk med.
 
Gym däremot är något jag tidigare avskydde och hatade - men det var på grund av att jag inte visste hur man gjorde, hur man tänkte och hur man la upp ett träningspass. När jag fick veta allt det så förvandlades mitt hat till kärlek. Nu älskar jag de där hantlarna, stängerna och maskinerna. Jag skulle aldrig igen kunna tänka mig ett liv utan dom.
 
Löpning är även något jag alltid tyckt om. Dock inte i någon sorts tävling eller så utan enbart för mig själv. Men i år har jag satt upp ett mål och det är att springa ett halvmaraton här i Oslo den 21 september :)
 
På tal om löpning, körde lite cardio idag med fröken Frida. Det gick sådär och nikeplus appen bråkade med mig så jag fick köra två omgångar.
 
 
Så sök, prova på allt och leta efter just din sorts träning så lovar jag dig att du aldrig kommer vilja sluta träna.
 
Nu måste fröken krypa till sängs då PT-timme väntas imorgon vid 12.
 
En dag ska jag kolla på min kropp i spegeln och tänka "I made it".
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0