The moment you own it..

.. you better never let it go.
 
 
Ibland behöver alla en komplimang och en push i vardagen. Idag har det varit en tung dag för fröken och det beror nog på av allt onyttigt som åkt ner i denna mage under helgen som varit. Likaså så saknar jag min familj idag <3
 
Men imorgon väntas PT-timme, likaså på tisdag. Så då behöver jag inte ha så dåligt samvete för vad som slank ner i helgen.
 
Det här är min prioritering på gymmet, samt rumpan. Det är vad jag behöver stramas åt mest och bygga mer muskler på. Så hårdkörning får det bli minsann.
 
 
En dag ska magrutorna sitta där så fint.
 
De gånger jag får komplimanger så tar jag oftast åt mig. Jag känner liksom att jag är värd att ta åt mig av det och det borde alla få tillåta sig känna tycker jag.
 
Min fina syster Louise skrev till mig nyligen på facebook dessa ord efter vi diskuterat vad jag vill uppnå med min träning:
 
"Men är det någon som har det drivet så är det ju du! Du kommer att lyckas. Med din målmedvetenhet och envishet. Tror på dig jag. Good luck :)"
 
En gammal bild från 2009 på mig och systeryster Louise får pryda dagens inlägg:
 
 
Likaså minns jag en komplimang min vän Astrid sa en gång till mig när jag hade en tung dag på gymmet. Hon sa att hon var avundsjuk på mina benmuskler och jag minns att jag bara blev helt varm inombords.
 
Jag är avundsjuk på hennes magmuskler jag med, haha :)
 
Jag och Astapasta:
 
 
Dags att avrunda.
 
På återséende!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0