Bästa nyheten!

Fick en fin helg hemma i Sverige. Vi var väl hemma runt kvart över tolv, sen skjutsade jag hem brudarna och klev innanför dörren hemma i Vågbro runt kvart i tolv. Duschade och donade lite innan jag kröp i sängs vid halv tre. Men ändå vaknade jag pigg som aldrig förr vid halv sju på morgonen och eftersom jag hade läst världens bästa mail innan jag somnade så var jag för ivrig för att ligga kvar i sängen.. ville bara springa ner och berätta för mamma och pappa om min nyhet. Vilken jag även kan berätta för er nu.. jag fick jobbetASKO som sommarvikarie och det är det jobb jag viljat ha sen jag slutade på Coca Cola. Lyckan jag känner inombords är helt obeskrivlig.
 
Så nu har jag jobb över hela sommaren. Känns lite tråkigt att bli utan semester men det är det värt :)
 
En bil fullproppad av Isabelles saker bar vi iväg hem till Oslo:
 
 
Hann även med ett träningspass med fröken Nyman :) Vi körde inlines (första gången i år) och ett pass axlar/mage.
 
Nog jäklar är hon i bra form..
 

 
En dag ska jag komma dit med. Men än har jag lång väg kvar..
 

 
Annars har den här veckan flytit iväg i en jävla fart som vanligt. Jobbade måndag och tisdag, hade PT-träning i måndags och poledanceträning igår.
 
Idag är vi lediga eftersom det är 1 maj och min dag tänker jag spendera i träningens tecken. Har PT-träning vid 14 sen blir det ett till träningspass ikväll med Pelle :) Jag brukar hoppa att träna dubbelt men så länge inte kroppen säger ifrån så är det väl okej ibland.
 
Var vaken tidigt idag med även fast vi är lediga. Var iväg och hämtade en frysbox :) Så nu kommer vi kunna storhandla utan problem när vi åker över till Sverige.
 
Imorgon blir det en tidig dag så tänker försöker sova i tid ikväll. Ska nämligen förbi ASKO och skriva kontrakt :) Sen blir det jobb ute vid Gardermoen igen. Där trivs jag förövrigt sjukt bra med, önskade jag kunde stanna kvar där samtidigt men allting för mig blir enklare om jag jobbar på ASKO. Det tar mig 35 minuter ut till Gardermoen och jag arbetar alltid mellan 08-16. Till ASKO på Karlbakken tar det mig mindre än 10 minuter och jag får jobba skift, vilket jag vill göra.
 
Denna container tog oss tre dagar då den var osorterad. Tror ni jag firade lite när vi hade två artikelnummer kvar?
 
 
Lyckan som finns inombords är fantastisk. Längesen jag kände mig såhär glad och tillfredsställd :)
 
Idag är även dagen Isabelle blir officiellt inneboende hos oss. Nathalie flyttar ut idag nämligen. Fröken fräken (Isabelle alltså) fick ju jobb också, dubbelt upp till och med. Men hon valde det ena och det låter som det går finfint för henne, vilket jag förövrigt inte tvekade en minut på :)
 
Dags att avrunda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0