If you took all that energy..

.. you put towards hating your body into changing it, you would be amazed with the results.
 
 
Klantfia stukade till foten på jobbet under gårdagen men det är inte på värsta viset utan jag är bara lite svullen och ett litet, litet blåmärke har uppstått under nattens gång, men that's it.
 
Den första tanken som slog mig när jag klev snett var: "ååååh nej, jag som skulle springa idag..". Skrattade lite för mig själv inombords när jag insåg hur insatt i mina träningar jag faktiskt är.
 
Så det blev ingen cardio igår utan istället tog jag min "äta-vad-jag-vill-dag". Kikade film med mina fina sambos Isabelle och Frida så vi åt lite chips och dip samt drack cola. Blev även lite choklad med marsipanfyllning. Marsipan måste vara bland det godaste som finns.
 
Jag tar mig verkligen framåt i min träning och träningstänk. Igår efter jag ätit mitt gotta så slängde jag det som blev över. Hade köpt en god chokladkaka som jag slängde resterna av, dippen åkte i soporna, likaså chipsen. Det enda jag faktiskt sparade var colan. Den tänkte jag synda med idag också.
 
Nästa ryggpass har jag och André gjort en deal. Jag har kunnat göra chins med Elin när jag tränat med henne, åtmistone 2-3 stycken och fler med hjälp.. men när det kommer till att göra chins i Andrés sällskap så är det kört. Jag tar mig inte ens lite över backen. Så jag provade tillsammans med Isabelle och Frida och ja, då gick det, 2 stycken.. nästan 3. Så nästa ryggpass ska jag bevisa för André att jag egentligen kan.. fast chansen är nog rätt stor enligt hans teori - att jag inte kör med bra teknik när jag inte kör med honom. Upp till bevis kommer det bli i alla fall, haha :)
 
 
Vaknade vid 10 idag, så jäkla skönt att få sova ut ordentligt utan att vakna vid 07 på morgon och vara klarvaken.  Har viljan att träna idag men den här veckan har varit som en enda stor vila dessvärre. Men ibland har man motgångar i sin träning med, det är bara så det är. Vi får se om jag hinner ner innan det stänger, det stänger ju tyvärr 18 idag på gymmet. Annars tar jag nya fina tag inför morgondagens pass med brudarna. Vi tänkte köra ett stenhårt pass innan vi avslutar med lite spa :)
 
Träningsmotivationen är på topp i mitt liv just nu och jag njuter. Jag har hittat ett mål jag strävar efter, jag tänker på träning 24/7, kostplanen fungerar felfritt och jag unnar mig nå gott endast en gång (max två gånger) i veckan. Och det bästa med allt, jag börjar se resultat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0