There's just something so strong..

.. somewhere inside me.
 
 
Veckan har rullat på i en rejäl fart som vanligt. Jobb måndag, tisdag och onsdag.. och ledigt idag. Inte helt fel. Jobb imorgon en sväng sen helg :) 
 
 
Träningsveckan har sett ut som följande:
 
Måndags - ett riktigt skitdåligt pass utfört av mig. Skulle löpa men jag kvävdes av värmeslag. Så det blev ett blandat pass som jag inte var det minsta nöjd över.
 
Tisdags - Poledanceträning (kurs) och PT-timme. Armarna fick sig en rejäl genomgång.
 
Onsdags - Tänkte köra cardio men jag mådde tyvärr riktigt dåligt (magen) så jag bäddade ner mig.
 
Torsdags (idag) - B som i bästa benpass med mina kära PT. Så jäkla tungt. Så jäkla roligt
 
Fredag - Cardio kanske? :)
 
Från söndagens poleträning:
 
 
När jag började gymma med min fina vän Elin så trodde jag nog aldrig att jag skulle bli så hooked som jag är nu. Jag älskar verkligen gymmet och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan det. Det må inte synas på min kropp - ÄN.. men det kommer tillslut ge dom resultat jag vill ha. Det vet jag. Allting går om viljan finns och det gör den.
 
Egopic från söndagens träning samt idag:
 
 
Haha, jag borde verkligen sluta ta egobilder. Men det bjuder jag på.
 
Egentligen handlar det ju bara om att hitta sitt sätt att träna. Vissa vill träna själv, andra med sina vänner, några anlitar en PT som pushar en och några föredrar bollsporter och dylikt framför gym. Jag har hittat mitt sätt att träna och det är genom att ha en PT som man har full respekt för som pushar en tills man helst vill lägga sig ned och grina. Det funkar alldeles utmärkt för mig och jag längtar varje dag tills mina nästa PT-timme är :) Träning ska vara roligt.. det ska inte vara något man drar sig för att göra.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0