You painted black upon the whitest lies.

Det blev aldrig två pass i onsdags. Jag var helt slut efter PT-träningen. Resterande del av dagen tog jag det istället bara lugnt och la mig och sov i tid :)
 
 
Jobbade i torsdags sen blev det PT-timme direkt efter jobbet. Jobbade även igår och sen körde jag lite cardioträning. Brudarna gick ner på pizzerian och jag tog väskan och gick till gymmet. Gottade mig dock lite på vinägerchips när jag kom hem och drack nått glas cola. En dag i veckan är faktiskt okej att unna sig något anser jag. Jag brukar aldrig vara sugen på chips men igår var jag faktiskt det så det gick i efter en timmelöpbandet.
 
Det var tunga steg vill jag lova. Men jag tog mig åtminstone igenom det..
 
 
Idag vaknade jag vid sju. Inte okej. Så jag gick upp och duschade  sen låg jag och spelade candy crush tills jag somnade om en stund. Vaknade vid 12 igen och det kändes mycket bättre. Försöker ju ta in lite sömn på helgerna men det är fasiken svårt när man vaknar astidigt och är pigg.
 
Har dessutom världens största vilja för att gå och träna.. men jag tänker stå emot. Idag är vilodag. Punkt.
 
Imorgon väntas poledanceträning :) Sen hoppas jag på PT-timme på måndag om André får någon timme över.
 
Skrev förövrigt på arbetskontraktet med ASKO i torsdags. Frida fick även besked då att hon också ska få jobba där i sommar :) Det blir skoj. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0